Tandarts Zaanstad

Aan het zoeken naar een deskundige tandarts in Zaanstad? KT3 tandartsenpraktijk is een moderne tandarts gevestigd in het centrum van Zaandam. Voor excellente mondzorg kunt u bij ons terecht, wij geven veel om uw welzijn. Wij doen onder andere periodieke gebitscontroles, maar ook complexe behandelingen en overige tandheelkunde.


Spoed tandarts Zaanstad

Als u gevallen bent en er is een stuk van uw tand afgebroken, kunt u ook met spoed bij ons terecht. Last van acute kiespijn of tandpijn? Ook dan staan wij als spoedtandarts in Zaanstad voor u klaar. We helpen u zo snel mogelijk van uw klachten af te komen zodat u zonder zorgen weer naar huis kan gaan.

Bij mondpijn, kiespijn of een ontstoken kies kunnen wij u helpen. Tandarts Zaanstad KT3 Tandartsenpraktijk biedt u professionele tandheelkundige zorg met een persoonlijke aanpak, zelfs met spoedgevallen. KT3 tandartsenpraktijk zit in het centrum van Zaandam.

Kindertandarts Zaanstad

KT3 Tandartspraktijk in Zaandam heeft ook ervaren tandartsen voor kinderen in dienst. De tandartsenpraktijk zorgt ervoor dat de kinderen zich gelijk op hun gemak voelen. Daarbij is ons deskundige team gespecialiseerd in angst voor de tandarts te verminderen zodat uw kind minder bang voor de tandarts wordt.

Het is aan te raden om zo vroeg mogelijk te beginnen om gezamenlijk met uw kind naar de tandarts te gaan. De kindertandarts Zaanstad betrekt uw kind op een leuke speelse manier bij de afspraak. De tandarts voor kinderen adviseert ook over voeding en het schoonhouden van een kindergebit.

Tandarts Zaanstad

Behandelingen en specialisaties tandartsenpraktijk Zaanstad

U vindt enkel experts op het gebied van tandheelkunde bij KT3 tandartsenpraktijk. De tandartsen en assistenten hebben veel kennis over wortelkanaalbehandelingen, vervangen van tanden, tandvlees, en meer behandelingen. U kunt in Zaanstad terecht voor ontstoken tandvlees, tanden bleken of plaatsen van kronen en bruggen.

Nieuwe patiënten zijn van harte welkom bij onze praktijk. Wij hebben geen wachtlijst en een ervaren team die de beste zorg garandeert op elk gebied. Voor elke behandeling kunt u terecht bij onze tandartsenpraktijk in Zaanstad.

Wij zitten ook in de buurt van:

Amsterdam NoordAssendelftKoog aan de ZaanKrommenieLandsmeerOostzaanPoelenburg – WesterkoogWesterwateringWestzaan – WestzijdeWijdewormerWormerWormerlandWormerveerZaandamZaandijkZaanstad

Overstappen tandarts Zaanstad

Bent u op zoek naar een tandarts in Zaanstad vanwege een verhuizing? KT3 tandartsenpraktijk bevindt zich in Zaanstad in het centrum van Zaandam. Ons ervaren team voert periodieke gebitscontroles uit, maar u kunt ook terecht voor spoed en complexe behandelingen. Het is mogelijk om u bij ons online of telefonisch in te schrijven.

Wij helpen u graag bij het overstappen van tandarts. Met onze klantgerichte en gemotiveerde medewerkers is het eenvoudig voor u om van tandarts te wisselen. We heten u graag welkom bij KT3 tandartsenpraktijk, er is geen wachtlijst.

logo_ivoren_kruis
logo_knmt

Nieuwe patiënten zijn welkom!

Nieuwe patiënten zijn van harte welkom: bij ons komt u niet op een wachtlijst te staan! Schrijf u in bij onze praktijk en maak kennis met uw vriendelijke en vakkundige tandarts.