Renske

Renske Gorter

Balie medewerker

Mijn naam is Renske Gorter. Ik woon samen met mijn vriend en 2 katjes. Naast mijn werk ben ik vaak te vinden in de sportschool of bij mijn paard.
Ik ben de balie medewerker van KT3 Tandartsenpraktijk. Ik werk hier nog niet heel lang maar ik werk hier met veel plezier. Ik zeg altijd ‘het is alsof ik in een grote familie terecht ben gekomen’.

Hiervoor heb ik 4 jaar in het kappersvak gezeten maar ben er toch achter gekomen dat dit het niet helemaal was voor mij. Ik ben altijd al van het plannen en regelen geweest en toen ik de vacature zag bij Kt3 dacht ik dat wil ik! Zo gezegd zo gedaan en nu zit ik altijd met een big smile achter de balie!

Ik ben een echte duizendpoot ik vind het heerlijk om met allerlei dingen bezig te zijn. Zo help ik de patiënten met betalingen, neem ik de telefoon op en zorg ik ervoor dat de afspraken met patiënten goed ingepland worden. Ik vind het fijn om te zien dat je met een goede planning tevreden patiënten hebt maar ook tevreden collega’s. Dat idee laat mij weer met een glimlach naar huis gaan aan het einde van de dag. Doordat mijn collega’s binnen deze tandartsenpraktijk ten alle tijden hun best doen voor de patiënt en echt staan voor kwaliteit zeg ik altijd met trots dat ik hier werkzaam ben.

Tot snel!