Contact

Adres KT3 Klokbaai

Klokbaai 7
1506 VE Zaandam
Telefoon: 075 6164677
E-mail: info@kt3.nl

Openingstijden

Maandag 07.00 – 12.00 | 13.00 – 17.30
Dinsdag 07.00 – 12.00 | 13.00 – 17.30
Woensdag 07.00 – 12.00 | 13.00 – 17.30
Donderdag 07.00 – 12.00 | 13.00 – 17.30
Vrijdag gesloten


  Stuur ons een bericht

  U kunt ons op de volgende manieren bereiken

  Neem de trein naar Zaandam N.S. Vanaf Zaandam N.S. kunt u heel eenvoudig lopend (10 minuten) de praktijk bereiken. Steek de Provinciale Weg over en loop de Gedempte Gracht in, aan het eind gaat u linksaf de Westzijde in. Loop voorbij de BCC en op de hoek bij de meubelzaak MCB gaat u linksaf de Klokbaai in. U bent nu bij de praktijk Naast de meubelzaak MCB is rechts een portiek gelegen en daar drukt u op de bel van KT3 om binnen gelaten te worden. U loopt vier trappen op en aan de achterzijde van het gebouw gaat u naar buiten over de galerij. Daar vindt u onze praktijkingang, waar wij u hartelijk welkom heten.

  Door de vernieuwing van de prins Bernhard brug is de oude route rijden weer mogelijk. Volg eerst de A10 en daarna de A8/E22 richting Zaandam. Neem na de Coentunnel niet onmiddellijk de eerste maar de tweede afslag naar Zaandam ter hoogte van het klaverblad met ook de afslag naar Purmerend. Neem de afslag Zaandam, u rijdt nu op de Prins Bernardweg. Neem de rotonde voor de helft en u rijdt over de nieuwe Bernardbrug. Bij de stoplichten links af. U bent nu op de Westzijde u rijdt door tot u aan uw rechterhand een kerk (de Bullekerk) ziet. Op de volgende hoek ziet u aan u rechterhand een Ford garage. Ga hier rechtsaf de Klokbaai in. Onze praktijk is meteen op de hoek tegenover de Ford garage gelegen boven de MCB (een meubelzaak) op de tweede verdieping. U kunt Uw auto op de Klokbaai neerzetten (wel betaald parkeren!).

  Volg de A9 en neem de afslag Uitgeest, Zaandam. Neem aan het eind van de afslag de weg naar links en volg de Provinciale Weg tot aan Zaandam. Op een gegeven ogenblik kruist u in Zaandam een spoorbaan en sorteer dan links voor om de Vincent van Goghweg op te rijden. Vlak voor de nieuwe Bernardbrug gaat u rechtsaf. U bent nu op de Westzijde u rijdt door tot u aan uw rechterhand een kerk (de Bullekerk) ziet. Op de volgende hoek ziet u aan u rechterhand een Ford garage. Ga hier rechtsaf de Klokbaai in. Onze praktijk is meteen op de hoek tegenover de Ford garage gelegen boven de MCB (een meubelzaak) op de tweede verdieping. U kunt Uw auto op de Klokbaai neerzetten (wel betaald parkeren!).

  Volg de A7 tot aan Zaandam. u rijdt nu op de Prins Bernardweg. Neem de rotonde voor de helft en u rijdt over de nieuwe Bernardbrug. Bij de stoplichten links af. Lees verder bij: U bent nu op de Westzijde u rijdt door tot u aan uw rechterhand een kerk (de Bullekerk) ziet. Op de volgende hoek ziet u aan u rechterhand een Ford garage. Ga hier rechtsaf de Klokbaai in. Onze praktijk is meteen op de hoek tegenover de Ford garage gelegen boven de MCB (een meubelzaak) op de tweede verdieping. U kunt Uw auto op de Klokbaai neerzetten (wel betaald parkeren!).