Behandelingen

Tandheelkundige behandelingen bij KT3

Ervaart u pijnklachten in uw mond of heeft u andere problemen met uw gebit? Voor zowel algemene tandheelkundige behandelingen als cosmetische tandheelkunde kunt u terecht bij uw ervaren tandarts in Zaandam. Neem telefonisch of per e-mail contact op met tandartspraktijk KT3. We doen ons uiterste best om u zo snel mogelijk van uw klachten af te helpen, ook als u (nog) geen patiënt bent bij onze praktijk.


Preventieve gebitscontrole

Hoewel onze tandartsen gespecialiseerd zijn in de meest complexe behandelingen, kunt u uiteraard ook bij onze praktijk terecht voor de periodieke gebitscontrole. De tandarts controleert uw mond zorgvuldig. Wanneer dat nodig is, maakt de tandarts foto’s en bespreekt hij het vervolgtraject. U kunt bij de tandarts onder andere terecht voor het plaatsen van vullingen, het trekken van tanden of kiezen en behandelingen op het gebied van mondhygiëne.


Nieuwe patiënten zijn welkom!

Nieuwe patiënten zijn van harte welkom: bij ons komt u niet op een wachtlijst te staan!
Schrijf u in bij onze praktijk en maak kennis met uw vriendelijke en vakkundige tandarts.


Wortelkanaalbehandeling Westerkoog

Tandheelkundige specialisaties

Bij veel praktijken wordt u voor complexe behandelingen doorverwezen naar een specialist. Bij tandartspraktijk KT3 is de tandarts zelf gespecialiseerd in behandelingen die onder implantologie, parodontologie of endodontologie vallen.


Implantologie

Hieronder verstaan we het plaatsen van tandimplantaten, ook wel kunstwortels genoemd, in het geval van missende of afgebroken tanden.

Parodontologie

Parodontologie is een differentiatie binnen de tandheelkunde die zich richt op de steunweefsels van de tanden en kiezen, bijvoorbeeld het kaakbot en het tandvlees.

Endodontologie

De endodontologie richt zich op het inwendige deel van de tand of kies. Hieronder vallen bijvoorbeeld wortelkanaalbehandelingen, ook wel zenuwbehandelingen genoemd.

Cosmetische tandheelkunde

Is er sprake van ernstige esthetische gebitsproblemen of bent u simpelweg niet tevreden over de uitstraling van uw gebit? Bij tandartspraktijk KT3 laat u uw gebit verfraaien met de meest innovatieve methoden die voor de beste resultaten zorgen. Of het nu gaat om het bleken van uw tanden of het plaatsen van kronen en bruggen. Onze tandarts heeft jarenlange ervaring met esthetische behandelingen en zorgt ervoor dat u binnen no time weer breed kunt glimlachen!


Meer informatie

Wilt u meer weten over onze specialisaties? Neem dan contact op met onze praktijk. We lichten u graag voor en geven advies op maat.

KT3 Tandartsen is aangesloten bij Ivoren Kruis
Onze tandartspraktijk Zaandam is aangesloten bij KNMT