Behandelingen

Tandheelkundige behandelingen bij KT3

Ervaart u pijnklachten in uw mond of heeft u andere problemen met uw gebit? Voor zowel algemene tandheelkundige behandelingen als cosmetische tandheelkunde kunt u terecht bij uw ervaren tandarts in Zaandam. Neem telefonisch of per e-mail contact op met tandartspraktijk KT3. We doen ons uiterste best om u zo snel mogelijk van uw klachten af te helpen, ook als u (nog) geen patiënt bent bij onze praktijk.


Icoontje van controle

Preventieve gebitscontrole

Hoewel onze tandartsen gespecialiseerd zijn in de meest complexe behandelingen, kunt u uiteraard ook bij onze praktijk terecht voor de periodieke gebitscontrole. De tandarts controleert uw mond zorgvuldig. Wanneer dat nodig is, maakt de tandarts foto’s en bespreekt hij het vervolgtraject. U kunt bij de tandarts onder andere terecht voor het plaatsen van vullingen, het trekken van tanden of kiezen en behandelingen op het gebied van mondhygiëne.


Nieuwe patiënten zijn welkom!

Nieuwe patiënten zijn van harte welkom: bij ons komt u niet op een wachtlijst te staan!
Schrijf u in bij onze praktijk en maak kennis met uw vriendelijke en vakkundige tandarts.


Wortelkanaalbehandeling Westerkoog

Tandheelkundige specialisaties

Bij veel praktijken wordt u voor complexe behandelingen als implantaten, prothese’s en kronen en bruggen doorverwezen naar een specialist. KT3 adviseert u natuurlijk bij een verwijzing. Bij tandartspraktijk KT3 is de tandarts zelf gespecialiseerd in behandelingen die onder periodieke controle, parodontologie, endodontologie en cosmetische tandheelkunde vallen.


Parodontologie

Parodontologie is een differentiatie binnen de tandheelkunde die zich richt op de steunweefsels van de tanden en kiezen, bijvoorbeeld het kaakbot en het tandvlees.

Endodontologie

De endodontologie richt zich op het inwendige deel van de tand of kies. Hieronder vallen bijvoorbeeld wortelkanaalbehandelingen, ook wel zenuwbehandelingen genoemd.

Icoontje van een tand

Cosmetische tandheelkunde

Is er sprake van ernstige esthetische gebitsproblemen of bent u simpelweg niet tevreden over de uitstraling van uw gebit? Bij tandartspraktijk KT3 laat u uw gebit verfraaien met de meest innovatieve methoden die voor de beste resultaten zorgen. Of het nu gaat om het bleken van uw tanden of advies bij het plaatsen van kronen en bruggen. KT3 heeft jarenlange ervaring met esthetische behandelingen en zorgt ervoor dat u binnen no time weer breed kunt glimlachen!


Meer informatie

Wilt u meer weten over onze specialisaties? Neem dan contact op met onze praktijk. We lichten u graag voor en geven advies op maat.

KT3 Tandartsen in Zaandam is aangesloten bij Ivoren Kruis
Tandartspraktijk KT3 in Zaandam is aangesloten bij KNMT
Wortelkanaalbehandeling Westerkoog

Onze tandheelkundige behandelingen

Bij ons kunt u terecht voor meerdere soorten behandelingen en hieronder treft u een kort overzicht.