Tanden bleken tandarts

Tanden bleken bij de tandarts

Een stralende witte glimlach door een tanden bleken tandarts behandeling. Naarmate u ouder wordt, worden uw tanden en kiezen donkerder van kleur. Een optie om uw tanden enkele tinten lichter te maken is het bleken van het gebit. Stralend witte tanden vergroten uw zelfvertrouwen en wekken sympathie. Lees hieronder meer over de oorzaken en behandeling of neem meteen vrijblijvend contact op.

Oorzaken van tanden verkleuring

Tanden verkleuren door de jaren heen. Eten en drinken kunnen hier de oorzaak van zijn. Onder andere veroorzaken de volgende producten verkleuring:

  • Thee
  • Koffie
  • Wijn
  • Sigaretten

Daarnaast zijn er nog andere redenen waardoor tanden en kiezen donkerder worden of zelfs vergelen:

  • Veroudering
  • Medicijngebruik
  • Ontwikkelingsstoornissen
  • Dode tand als gevolg van tandbederf of ongeval

Door de tanden bleekbehandeling zien uw tanden er weer gezond en fris uit.

Tandarts gezocht die tanden bleekt

Tanden bleken tandarts behandeling

Laat het gebit weer stralen door de tanden te bleken door de tandarts. De tandarts zal in samenspraak de gewenste tint vaststellen. Zo krijgt u ook vooraf te zien hoe uw tanden eruit gaan zien.

Door middel van op maat gemaakte lepels gecombineerd met professionele bleekgel gaat u onder begeleiding de behandelingen doen. Zo worden de beste resultaten behaald waardoor u langdurig plezier kan hebben van een stralend mooi gebit. Tanden bleken bij de tandarts was nog nooit zo makkelijk!

Tips om uw tanden wit te houden

Zodra u eenmaal uw tanden hebt gebleekt, is het van belang om te weten hoe u langer de kleur kan behouden. De tanden bleek tandarts behandeling zorgt ervoor dat uw gebit enkele jaren wit blijft. Zorg ervoor dat u een goede mondhygiëne toepast en gezonde voeding eet. Het kan voorkomen dat het gebit toch weer verkleurt door drinken van koffie, thee of wijn, of door groei van het tandbeen. Het is dan mogelijk om opnieuw uw tanden te bleken.

Tanden bleken tandarts KT3 Zaandam

Bij KT3 Tandartsen in Zaandam kunt u terecht voor tanden bleken. De ervaren tandartsen zijn gespecialiseerd in de behandeling en hebben er jarenlange ervaring mee.

We adviseren u graag over de gewenste kleur, behandeling en de kosten. U kunt vrijblijvend met ons contact opnemen om dit te bespreken.

Wij zitten ook in de buurt van:

Amsterdam NoordAssendelftKoog aan de ZaanKrommenieLandsmeerOostzaanPoelenburg – WesterkoogWesterwatering – Westzaan – WestzijdeWijdewormerWormerWormerlandWormerveerZaandamZaandijkZaanstad