Tandarts Westerwatering

Zoekt u een deskundige tandarts in Westerwatering? KT3 tandartsenpraktijk bevindt zich op fiets afstand van Westerwatering in het centrum van Zaandam. Ons deskundig allround team biedt u een uitstekende mondzorg. U kunt bij KT3 tandartsenpraktijk voor alle behandelingen terecht, van periodieke gebitscontroles tot wortelkanaalbehandelingen en andere tandheelkundige behandelingen. Het welzijn van de patiënt is voor onze tandarts van groot belang.


Tandartsenteam met veel ervaring in wortelkanaalbehandelingen

Overstappen tandarts Westerwatering

Bent u net verhuisd en opzoek naar een professionele tandartsenpraktijk? Bij KT3 tandartsenpraktijk in centrum Zaandam, op fietsafstand van Westerwatering, kunt u terecht voor periodieke controle, maar ook voor spoed en gecompliceerde behandelingen. Wij komen graag met u in contact, online of telefonisch.

Onze klantgerichte medewerkers helpen u graag bij het overstappen van tandarts. We heten u graag welkom bij KT3 tandartsenpraktijk. Voor nieuwe patiënten is er geen wachtlijst.


Spoed tandarts Westerwatering

Een ongeluk zit in een klein hoekje. Is er een stuk van uw tand afgebroken? Heeft u last van acute kies of tandpijn? KT3 tandartsenpraktijk biedt ook zorg in spoedgevallen. Wij kunnen u helpen met alle klachten door onze deskundige tandartsen en medewerkers. Als spoedtandarts vlakbij Westerwatering hebben wij het beste met u voor zodat u met een glimlach naar huis kunt.

Ontstoken kies of heeft u last van mondpijn? KT3 Tandartsenpraktijk biedt u vakkundige mondzorg met een persoonlijke aanpak, ook voor spoedgevallen.

Onze specialisaties

Tanden laten bleken in Zaandam

Tanden bleken

Veilig uw tanden bleken in Zaandam met als resultaat natuurlijke en witte tanden. U heeft na onze behandelingen weer een stralende lach. Tanden bleken en witter maken is één van onze expertises.Meer informatie »
Wortelkanaalbehandeling Westerkoog

Endodontologie

Heeft u last van hevige kiespijn, dan ligt de oorzaak vaak in het inwendige deel van het gebit. Door middel van een wortelkanaalbehandeling verwijdert de tandarts ontstoken tandweefsel, zodat de pijn verdwijnt.Meer informatie »
Implantaten Westerkookg

Kunstgebit

Heeft u geen of weinig tanden en kiezen? Of bent u toe aan een vervangende gebitsprothese? Eet, lach en praat weer zorgeloos door uw kunst- of klikgebit aan te laten metenMeer informatie »
facings tandarts westerkoog

Facings

Bij tandartspraktijk KT3 kunnen we uw gebit mooier maken met facings. Door facings te plaatsen kunnen we bijvoorbeeld ongewilde spleetjes opvullen, afgebroken hoekjes repareren, scheve tanden verbergen en verkleurde tanden weer wit maken.Meer informatie »

Kindertandarts Westerwatering

KT3 tandartsenpraktijk in Zaandam is de perfecte tandarts voor uw kinderen. KT3 tandartsenpraktijk, op fietsafstand van Westerwatering, is gemakkelijk te bereiken met uw kinderen. Ons team is gespecialiseerd in het verminderen van de angst voor de tandarts, ook voor uw kinderen. Kt3 tandartsenpraktijk staat voor het op gemak stellen van de kinderen.

De kindertandarts Westerwatering biedt niet alleen uw kind uitstekende mondzorg, maar ook advies over voeding en het schoonhouden van een kindergebit. U kunt het best zo vroeg mogelijk beginnen om samen met uw kind naar de tandarts te gaan. Op een interactieve en speelse manier maakt uw kind kennis met de tandarts bij KT3 tandartsenpraktijk.

Tandarts Westerwatering

Behandelingen en specialisaties tandartsenpraktijk Westerwatering

KT3 tandartsenpraktijk heeft meerdere professionals op het gebied van tandheelkunde. De expertises zijn wortelkanaalbehandelingen, het vervangen van tanden, tandvlees en meer. Vlakbij Westerwatering kunt u ook terecht voor ontstoken tandvlees, het bleken van uw tanden of plaatsen van kronen en bruggen.

Uw welzijn en het bieden van vakkundige zorg op elk vlak staat voorop bij ons team van experts bij KT3 tandartsenpraktijk. Voor elke behandeling kunt u terecht bij onze tandartsenpraktijk in centrum Zaandam, vlakbij Westerwatering.

KT3 Tandartsen in Zaandam is aangesloten bij Ivoren Kruis
Tandartspraktijk KT3 in Zaandam is aangesloten bij KNMT

Nieuwe patiënten zijn welkom!

Bij ons komt u niet op een wachtlijst te staan, alle nieuwe patiënten zijn van harte welkom! Ontmoet onze deskundige en vriendelijke tandarts en schrijf u in.