Tandarts Zaandam

Zoekt u een tandarts in Zaandam? KT3 tandartsenpraktijk bevindt zich in het centrum van Zaandam. Wij kunnen u voortreffelijke mondzorg bieden door middel van ons deskundig allround team. Voor elke behandeling kan u bij ons terecht, van periodieke gebitscontroles tot wortelkanaalbehandelingen en andere tandheelkundige behandelingen. Patiënten welzijn is voor onze tandarts van groot belang.


Spoed tandarts Zaandam

KT3 tandartsen in Zaandam biedt ook zorg in spoedgevallen. Heeft u onder andere acute kiespijn of tandpijn? Of bent u gevallen en is er een stuk van uw tand afgebroken? Wij kunnen u met alle klachten helpen door onze deskundige tandartsen en medewerkers. Ook als spoedtandarts Zaandam  hebben wij het beste met u voor zodat u met een glimlach naar huis kunt.

Ontstoken kies of heeft u last van mondpijn? Wij van KT3 Tandartsenpraktijk bieden u kundige mondzorg met een persoonlijke aanpak, zelfs met spoedgevallen.

Kindertandarts Zaandam

De deskundige kindertandarts Zaandam vindt u bij KT3 Tandartsenpraktijk. De tandartsenpraktijk heeft een kundig team dat gespecialiseerd is in angst voor de tandarts te verkleinen. Door uw kind op zijn gemak te stellen op een speelse manier, zal uw kind minder bang voor de tandarts worden.

U kunt het best zo vroeg mogelijk beginnen om samen met uw kind naar de tandarts te gaan. Behalve goede mondzorg kan KT3 tandartsenpraktijk u ook advies geven over het schoonhouden van een kindergebit en voeding. Op een interactieve manier maakt uw kind kennis met de tandarts bij KT3 tandartsenpraktijk.

Tandarts Zaandam

Tandartspraktijk Zaandam behandelingen en specialisaties

Onze tandartsenpraktijk heeft meerdere specialisten op het gebied van tandheelkunde. Onder andere kunnen wij u van dienst zijn met wortelkanaalbehandelingen, tandvlees, vervangen van tanden en meer. Ontstoken tandvlees, het bleken van tanden of plaatsen van kronen en bruggen vallen ook binnen onze behandelingen.

Uw welzijn en het bieden van uitmuntende zorg op elk gebied is belangrijk voor onze tandartsenpraktijk. Wij garanderen dit door middel van ons gemotiveerde allround team. Voor elke behandeling kunt u terecht bij onze tandartsenpraktijk in centrum Zaandam.

Wij zitten ook in de buurt van:

Amsterdam NoordAssendelftKoog aan de ZaanKrommenieLandsmeerOostzaanPoelenburg – WesterkoogWesterwateringWestzaan – WestzijdeWijdewormerWormerWormerlandWormerveerZaandamZaandijkZaanstad

Overstappen tandarts Zaandam

Op zoek naar een tandarts in Zaandam omdat u net bent verhuisd? Bij KT3 tandartsenpraktijk in centrum Zaandam kunt u terecht voor periodieke gebitscontrole, maar ook voor spoed en gecompliceerde behandelingen. Wij komen graag met u in contact, dit kan online of telefonisch.

logo_ivoren_kruis
logo_knmt

Nieuwe patiënten zijn welkom!

Nieuwe patiënten zijn van harte welkom! Schrijf u in bij onze praktijk en maak kennis met ons deskundige team.