Tandarts Wormerveer

Aan het zoeken naar een deskundige tandarts in Wormerveer? KT3 tandartsenpraktijk bevindt zich in het centrum van Zaandam op slechts een kwartier van Wormerveer. Onze moderne praktijk heeft een ervaren allround team waardoor wij u excellente mondzorg kunnen bieden en u bij ons voor elke behandeling terecht kan. Het welzijn van patiënten is voor onze tandarts het belangrijkst. U kunt bij onze tandartsenpraktijk terecht voor periodieke gebitscontroles, maar ook voor complexe behandelingen en overige tandheelkunde.


Spoed tandarts Wormerveer

Gevallen en is er een stuk van uw tand afgebroken? Heeft u last van acute kiespijn of tandpijn? Bij KT3 tandartsen kunt u ook terecht voor zorg met spoed. We helpen u zo snel mogelijk van uw klachten af te komen zodat u weer met een glimlach naar huis kunt. Ook als spoedtandarts Wormerveer hebben wij het beste met u voor.

Ontstoken kies? Of ervaart u mondpijn of kiespijn? Tandarts Wormerveer KT3 Tandartsenpraktijk biedt u professionele tandheelkundige zorg met een persoonlijke aanpak, zelfs met spoedgevallen. Op een kwartier rijden vindt u KT3 tandartsenpraktijk in het centrum van Zaandam.

Kindertandarts Wormerveer

Bent u op zoek naar een vakkundige tandarts? De betrouwbare tandarts voor kinderen is KT3 Tandartspraktijk in Zaandam. De tandarts vindt u op 15 minuten rijden vanaf Wormerveer. Ons team is gespecialiseerd in angst voor de tandarts te verkleinen, en uw kind minder bang voor de tandarts te maken. De tandartsenpraktijk zorgt ervoor dat de kinderen zich gelijk op hun gemak voelen.

De kindertandarts Wormerveer kan u ook adviseren over voeding en het schoonhouden van een kindergebit. U kunt niet vroeg genoeg beginnen om met uw kind naar de tandarts te gaan. Op een leuke speelse manier maakt uw kind kennis met de tandarts bij KT3 tandartsenpraktijk.

Tandarts Wormerveer

Behandelingen en specialisaties van tandartspraktijk Wormerveer

Onze tandartsenpraktijk heeft een team met diverse experts op het gebied van tandheelkunde. De specialisaties zijn wortelkanaalbehandelingen, vervangen van tanden, tandvlees, en meer. U kunt terecht voor ontstoken tandvlees, tanden bleken of plaatsen van kronen en bruggen.

Nieuwe patiënten zijn ook welkom bij onze praktijk. De beste zorg op elk gebied wordt gegarandeerd door ons allround team. Excellente mondzorg bieden en uw welzijn staat bij ons hoog in het vaandel. Voor elke behandeling kunt u terecht bij onze tandartsenpraktijk in centrum Zaandam, vlakbij Wormerveer.

Overstappen tandarts Wormerveer

Bent u net verhuisd en op zoek naar een tandarts in Wormerveer? KT3 tandartsenpraktijk is vlakbij! U kunt bij ons terecht voor periodieke gebitscontrole, maar ook voor spoed en complexe behandelingen. Inschrijven kan online of telefonisch, wij komen graag met u in contact.

Onze klantgerichte medewerkers helpen u graag bij het overstappen van tandarts. We heten u graag welkom bij KT3 tandartsenpraktijk. Voor nieuwe patiënten is er geen wachtlijst.

Wij zitten ook in de buurt van:

Amsterdam NoordAssendelftKoog aan de ZaanKrommenieLandsmeerOostzaanPoelenburg – WesterkoogWesterwateringWestzaan – WestzijdeWijdewormerWormerWormerlandWormerveerZaandamZaandijkZaanstad

logo_ivoren_kruis
logo_knmt

Nieuwe patiënten zijn welkom!

Onze klantgerichte medewerkers helpen u graag . Bij ons komt u niet op een wachtlijst te staan, alle nieuwe patiënten zijn van harte welkom!