Tandarts Wormerland

Op zoek naar een goede tandarts in Wormerland? Wij zijn KT3 tandartsenpraktijk, een moderne tandarts gevestigd in het centrum van Zaandam op slechts 15 minuten afstand van Wormerland. Onze tandartspraktijk biedt excellente mondzorg en focust tegelijkertijd op patiënten welzijn. Het team staat voor u klaar met nieuwe apparatuur en kennis van de laatste tandheelkundige technieken.


Tandartsenteam met veel ervaring in wortelkanaalbehandelingen

Overstappen tandarts Wormerland

Bent u net verhuisd en op zoek naar een tandarts in Wormerland? KT3 tandartsenpraktijk biedt periodieke gebitscontrole, maar ook spoed en complexe behandelingen. Inschrijven kan online of telefonisch, wij komen graag met u in contact.

Overstappen van tandarts maken wij eenvoudig door onze klantgerichte en gemotiveerde medewerkers. We heten u graag welkom en helpen met het veranderen van tandarts. KT3 tandartsenpraktijk heeft het beste met u voor, uw voorgangers waarderen ons met een 8.9.


Spoed tandarts Wormerland

Last van acute kiespijn of gevallen en mist u een stuk van uw tand? Als spoedtandarts staan wij voor u klaar. We helpen u zo snel mogelijk van uw klachten af te komen zodat u weer met een glimlach naar huis kunt.

Ervaart u mondpijn, kiespijn of heeft u een ontstoken kies? Ons team staat ook met spoed voor professionele tandheelkundige zorg met een persoonlijke aanpak. KT3 tandartsenpraktijk bevindt zich in het centrum van Zaandam op slechts een kwartier van Wormerland.

Onze specialisaties

Tanden laten bleken in Zaandam

Tanden bleken

Veilig uw tanden bleken in Zaandam met als resultaat natuurlijke en witte tanden. U heeft na onze behandelingen weer een stralende lach. Tanden bleken en witter maken is één van onze expertises.Meer informatie »
Wortelkanaalbehandeling Westerkoog

Endodontologie

Heeft u last van hevige kiespijn, dan ligt de oorzaak vaak in het inwendige deel van het gebit. Door middel van een wortelkanaalbehandeling verwijdert de tandarts ontstoken tandweefsel, zodat de pijn verdwijnt.Meer informatie »
Implantaten Westerkookg

Kunstgebit

Heeft u geen of weinig tanden en kiezen? Of bent u toe aan een vervangende gebitsprothese? Eet, lach en praat weer zorgeloos door uw kunst- of klikgebit aan te laten metenMeer informatie »
facings tandarts westerkoog

Facings

Bij tandartspraktijk KT3 kunnen we uw gebit mooier maken met facings. Door facings te plaatsen kunnen we bijvoorbeeld ongewilde spleetjes opvullen, afgebroken hoekjes repareren, scheve tanden verbergen en verkleurde tanden weer wit maken.Meer informatie »

Kindertandarts Wormerland

De ideale tandarts voor kinderen is KT3 Tandartspraktijk in Zaandam. De praktijk is 15 minuten rijden vanaf Wormerland. Het team is gespecialiseerd in uw kind minder bang voor de tandarts te maken, en zal de angst voor de tandarts verminderen. De tandartsenpraktijk zorgt ervoor dat de kinderen zich gelijk op hun gemak voelen.

De tandarts voor kinderen vlakbij Wormerland kan ook adviseren over voeding en schoonhouden van het kindergebit. Een kind kan niet te vroeg beginnen met naar de tandarts te gaan. Uw kind wordt op een speelse manier betrokken bij de afspraak door onze tandartspraktijk.

Tandarts Wormerland

Specialisaties behandelingen tandartsenpraktijk Wormerland

Wij zijn experts op het gebied van tandheelkunde. Voor ontstoken tandvlees, tanden bleken of plaatsen van kronen en bruggen kunt u terecht bij ons in de buurt van Wormerland. Wortelkanaalbehandelingen, vervangen van tanden, periodieke gebitscontrole en meer behandelingen kan onze tandartspraktijk u mee helpen.

Ook als nieuwe patiënt bent u welkom bij onze praktijk. Wij bieden excellente mondzorg met aandacht voor uw wensen, en geven advies op maat. Ons compacte en allround team garandeert de beste zorg op elk gebied. Voor elke behandeling kunt u terecht bij onze tandartsenpraktijk bij Wormerland in de buurt.

KT3 Tandartsen in Zaandam is aangesloten bij Ivoren Kruis
Tandartspraktijk KT3 in Zaandam is aangesloten bij KNMT

Nieuwe patiënten zijn welkom!

Bij ons komt u niet op een wachtlijst te staan, alle nieuwe patiënten zijn van harte welkom! Ontmoet onze deskundige en vriendelijke tandarts en schrijf u in.