Tandarts Wormer

Aan het zoeken naar een ervaren tandarts in Wormer? KT3 tandartsenpraktijk is een moderne praktijk gevestigd in het centrum van Zaandam op slechts 15 minuten van Wormer. Wij bieden excellente mondzorg en geven veel om het belang van onze patiënten. U kunt bij onze tandartsenpraktijk terecht voor periodieke gebitscontroles, maar ook voor complexe behandelingen en overige tandheelkunde.


Tandartsenteam met veel ervaring in wortelkanaalbehandelingen

Overstappen tandarts Wormer

Verhuisd en op zoek naar een goede tandarts in Wormer? Op een kwartier rijden van Wormer bevindt zich KT3 tandartsenpraktijk in het centrum van Zaandam. Behalve spoed en complexe behandeling kunt u bij ons deskundige team ook terecht voor periodieke gebitscontrole. Neem contact met ons op online of telefonisch.

Overstappen van tandarts Wormer is bij ons geen enkel problem. Onze klantgerichte en gemotiveerde medewerkers helpen u hier graag bij. U bent van harte welkom bij KT3 tandartsenpraktijk, er is geen wachtlijst.


Spoed tandarts Wormer

Bent u gevallen en is er een stuk van uw tand afgebroken? Last van acute kiespijn of tandpijn? KT3 tandartsenpraktijk helpt u ook als spoedtandarts. Door onze deskundige medewerkers verlossen we u zo snel mogelijk van uw klachten.

Mondpijn, kiespijn of een ontstoken kies? Tandarts Wormer KT3 Tandartsenpraktijk biedt u zelfs tijdens een spoedgeval professionele tandheelkundige zorg met een persoonlijke aanpak. Op slechts een kwartier van Wormer bevindt zich KT3 tandartsenpraktijk in het centrum van Zaandam.

Onze specialisaties

Tanden laten bleken in Zaandam

Tanden bleken

Veilig uw tanden bleken in Zaandam met als resultaat natuurlijke en witte tanden. U heeft na onze behandelingen weer een stralende lach. Tanden bleken en witter maken is één van onze expertises.Meer informatie »
Wortelkanaalbehandeling Westerkoog

Endodontologie

Heeft u last van hevige kiespijn, dan ligt de oorzaak vaak in het inwendige deel van het gebit. Door middel van een wortelkanaalbehandeling verwijdert de tandarts ontstoken tandweefsel, zodat de pijn verdwijnt.Meer informatie »
Implantaten Westerkookg

Kunstgebit

Heeft u geen of weinig tanden en kiezen? Of bent u toe aan een vervangende gebitsprothese? Eet, lach en praat weer zorgeloos door uw kunst- of klikgebit aan te laten metenMeer informatie »
facings tandarts westerkoog

Facings

Bij tandartspraktijk KT3 kunnen we uw gebit mooier maken met facings. Door facings te plaatsen kunnen we bijvoorbeeld ongewilde spleetjes opvullen, afgebroken hoekjes repareren, scheve tanden verbergen en verkleurde tanden weer wit maken.Meer informatie »

Kindertandarts Wormer

U vindt de tandarts voor kinderen vlakbij Wormer, KT3 Tandartspraktijk in Zaandam. Wij zijn op slechts vijftien minuten rijden vanaf Wormer te vinden. Angst voor de tandarts verminderen is één van de specialisaties van ons deskundige team. We zorgen ervoor in onze tandartsenpraktijk dat kinderen zich op hun gemak voelen.

De tandarts voor kinderen Wormer kan u ook adviseren over diverse onderwerpen zoals het schoonhouden van een kindergebit en voeding. U kunt niet vroeg genoeg beginnen met gezamenlijk met uw kind naar de tandarts te gaan. Uw kind maakt bij ons op een leuke speelse manier met de tandarts.

Tandarts Wormer

Behandelingen en specialisaties tandartsenpraktijk Wormer

U vindt enkel experts op het gebied van tandheelkunde in onze tandartsenpraktijk. De tandartsen en assistenten hebben veel kennis over wortelkanaalbehandelingen, vervangen van tanden, tandvlees, en meer behandelingen. Vlakbij Wormer kunt u terecht voor ontstoken tandvlees, het bleken van tanden of plaatsen van kronen en bruggen.

Nieuwe patiënten zijn bij ons van harte welkom bij de praktijk. Wij garanderen de beste zorg op elk gebied door ons compacte en allround team. Daardoor kunnen wij excellente mondzorg bieden waar uw welzijn voorop staat. Voor elke behandeling kunt u terecht bij onze tandartsenpraktijk bij Wormer in de buurt.

KT3 Tandartsen in Zaandam is aangesloten bij Ivoren Kruis
Tandartspraktijk KT3 in Zaandam is aangesloten bij KNMT

Nieuwe patiënten zijn welkom!

Bij ons komt u niet op een wachtlijst te staan, alle nieuwe patiënten zijn van harte welkom! Ontmoet onze deskundige en vriendelijke tandarts en schrijf u in.