Tandarts Wijdewormer

Op zoek naar een goede tandarts in Wijdewormer? Wij zijn KT3 tandartsenpraktijk, een moderne tandarts gevestigd centraal in Zaandam. Onze tandartspraktijk biedt excellente mondzorg met aandacht voor alle patiënten. Het team staat voor u klaar met nieuwe, geavanceerde apparatuur en kennis van de laatste tandheelkundige technieken.


Spoed tandarts Wijdewormer

Heeft u direct een tandarts nodig? Spoedtandarts Wijdewormer KT3 tandartsenpraktijk helpt u bij acute kiespijn en ongemakken. We zorgen ervoor dat u zo snel mogelijk van uw klachten af geholpen wordt zodat u weer met een glimlach naar huis kunt.

Ervaart u mondpijn, kiespijn of heeft u een ontstoken kies? Wij zijn u van dienst met professionele tandheelkundige zorg met een persoonlijke aanpak. KT3 tandartsenpraktijk bevindt zich in het centrum van Zaandam vlakbij Wijdewormer.

Kindertandarts Wijdewormer

KT3 tandartsenpraktijk heeft een ervaren tandarts voor kinderen in dienst. De praktijk is gelegen in Zaandam op slechts tien minuten van Wijdewormer. Het team zorgt ervoor dat uw kind zich gelijk op zijn gemak voelt. Omdat onze medewerkers en tandartsen ook gespecialiseerd zijn in angst voor de tandarts, helpen zij uw kind minder bang voor de tandarts te maken.

De tandarts voor kinderen Wijdewormer kan ook adviseren over voeding en schoonhouden van het kindergebit. Op een speelse manier zal uw kind betrokken worden bij de afspraak om zo te wennen. Een kind kan ook niet te vroeg beginnen met naar de tandarts te gaan.

Tandarts Wijdewormer

Specialisaties behandelingen tandartsenpraktijk Wijdewormer

Voor ontstoken tandvlees, tanden bleken of plaatsen van kronen en bruggen kunt u terecht bij ons in de buurt van Wijdewormer. Wortelkanaalbehandelingen, vervangen van tanden, periodieke gebitscontrole en meer behandelingen kan onze tandartspraktijk u bieden.

Ook als nieuwe patiënt bent u welkom bij onze praktijk. Wij bieden excellente mondzorg met aandacht voor uw wensen, en geven advies op maat. Ons compacte en allround team garandeert de beste zorg op elk gebied. Voor elke behandeling kunt u terecht bij onze tandartsenpraktijk.

Overstappen tandarts Wijdewormer

Bent u op zoek naar een andere tandarts omdat u net verhuisd bent? KT3 tandartsenpraktijk bevindt zich tien minuten van Wijdewormer. U kunt bij ons terecht voor periodieke gebitscontrole, maar ook voor spoed en complexe behandelingen. Inschrijven kan online of telefonisch.

Onze klantgerichte en deskundige medewerkers maken het overstappen van tandarts voor u eenvouding. We heten u graag welkom en helpen met het veranderen van tandarts. KT3 tandartsenpraktijk heeft het beste met u voor, uw voorgangers waarderen ons met een 8.9.

Wij zitten ook in de buurt van:

Amsterdam NoordAssendelftKoog aan de ZaanKrommenieLandsmeerOostzaanPoelenburg – WesterkoogWesterwateringWestzaan – WestzijdeWijdewormerWormerWormerlandWormerveerZaandamZaandijkZaanstad

logo_ivoren_kruis
logo_knmt

Nieuwe patiënten zijn welkom!

Bij ons komt u niet op een wachtlijst te staan, alle nieuwe patiënten zijn van harte welkom! Ontmoet onze deskundige en vriendelijke tandarts en schrijf u in.