Tandarts Poelenburg (Zaandam)

Bent u op zoek naar een ervaren tandarts in Poelenburg? KT3 tandartsenpraktijk, een moderne tandarts gevestigd in het centrum van Zaandam, ligt op maar 5 minuten rijden van Poelenburg. Patiënten welzijn en het bieden van excellente mondzorg is voor ons van groot belang. U kunt bij onze tandartsenpraktijk terecht voor periodieke gebitscontroles, maar ook voor complexe behandelingen en overige tandheelkunde.


Tandartsenteam met veel ervaring in wortelkanaalbehandelingen

Overstappen tandarts Poelenburg

Bent u net verhuisd en op zoek naar een tandarts in Poelenburg? KT3 tandartsenpraktijk is slechts 5 minuten rijden van Oostzaan. Ons ervaren team doet periodieke gebit controle, maar u kunt ook terecht voor spoed en complexe behandelingen. U kunt zich online of telefonisch inschrijven.

Verder helpen wij u graag bij het overstappen van tandarts. Het is eenvoudig om van tandarts te wisselen door onze klantgerichte en gemotiveerde medewerkers. We heten u graag welkom bij KT3 tandartsenpraktijk, er is geen wachtlijst.


Spoed tandarts Poelenburg

Gevallen en is er een stuk van uw tand afgebroken? Last van acute kiespijn of tandpijn? Deskundige spoedtandarts KT3 tandartsen staat voor u klaar. We verlossen u van uw pijn en helpen u zo snel mogelijk van uw klachten af.

Heeft u een ontstoken kies, mondpijn, of kiespijn? Tandarts Poelenburg KT3 Tandartsenpraktijk biedt u professionele tandheelkundige zorg met een persoonlijke aanpak, zelfs met spoedgevallen. Op slechts vijf minuten van Poelenburg vindt u KT3 tandartsenpraktijk in het centrum van Zaandam.

Onze specialisaties

Tanden laten bleken in Zaandam

Tanden bleken

Veilig uw tanden bleken in Zaandam met als resultaat natuurlijke en witte tanden. U heeft na onze behandelingen weer een stralende lach. Tanden bleken en witter maken is één van onze expertises.Meer informatie »
Wortelkanaalbehandeling Westerkoog

Endodontologie

Heeft u last van hevige kiespijn, dan ligt de oorzaak vaak in het inwendige deel van het gebit. Door middel van een wortelkanaalbehandeling verwijdert de tandarts ontstoken tandweefsel, zodat de pijn verdwijnt.Meer informatie »
Implantaten Westerkookg

Kunstgebit

Heeft u geen of weinig tanden en kiezen? Of bent u toe aan een vervangende gebitsprothese? Eet, lach en praat weer zorgeloos door uw kunst- of klikgebit aan te laten metenMeer informatie »
facings tandarts westerkoog

Facings

Bij tandartspraktijk KT3 kunnen we uw gebit mooier maken met facings. Door facings te plaatsen kunnen we bijvoorbeeld ongewilde spleetjes opvullen, afgebroken hoekjes repareren, scheve tanden verbergen en verkleurde tanden weer wit maken.Meer informatie »

Kindertandarts Poelenburg

KT3 Tandartspraktijk in Zaandam heeft ook deskundige kindertandartsen. Ons team is gespecialiseerd in uw kind zijn angst voor de tandarts te verminderen. De tandartsenpraktijk zorgt ervoor dat de kinderen zich gelijk op hun gemak voelen.

De tandarts voor kinderen Poelenburg adviseert ook over voeding en het schoonhouden van een kindergebit. U kunt niet vroeg genoeg beginnen met gezamenlijk met uw kind de tandarts te bezoeken. Op een leuke speelse manier maakt uw kind kennis met de tandarts.

Tandarts Poelenburg (Zaandam)

Behandelingen en specialisaties tandartsenpraktijk Poelenburg

In onze tandartsenpraktijk werken enkel experts op het gebied van tandheelkunde. Onder andere wortelkanaalbehandelingen, vervangen van tanden, en tandvlees hebben onze tandartsen en medewerkers verstand van. U kunt vlakbij Poelenburg terecht voor ontstoken tandvlees, het bleken van tanden of plaatsen van kronen en bruggen.

Nieuwe patiënten zijn ook van harte welkom bij onze praktijk. Ons ervaren allround team garandeert de beste zorg op elk gebied. Daardoor kunnen wij excellente mondzorg bieden waar uw welzijn voorop staat. Voor elke behandeling kunt u terecht bij onze tandartsenpraktijk.

KT3 Tandartsen in Zaandam is aangesloten bij Ivoren Kruis
Tandartspraktijk KT3 in Zaandam is aangesloten bij KNMT

Nieuwe patiënten zijn welkom!

Bij ons komt u niet op een wachtlijst te staan, alle nieuwe patiënten zijn van harte welkom! Ontmoet onze deskundige en vriendelijke tandarts en schrijf u in.