Tandarts Oostzaan

Aan het zoeken naar een goede tandarts in Oostzaan? KT3 tandartsenpraktijk, een moderne tandarts gevestigd in het centrum van Zaandam, ligt op maar 10 minuten afstand van Oostzaan. Wij bieden excellente mondzorg en geven veel om het belang van onze patiënten. U kunt bij onze tandartsenpraktijk terecht voor periodieke gebitscontroles, maar ook voor complexe behandelingen en overige tandheelkunde.


Spoed tandarts Oostzaan

Gevallen en is er een stuk van uw tand afgebroken? Last van acute kiespijn of tandpijn? Ook als spoedtandarts staat KT3 tandartsen voor u klaar. We helpen u zo snel mogelijk van uw klachten af te komen zodat u weer met een glimlach naar huis kunt.

Ervaart u mondpijn, kiespijn of heeft u een ontstoken kies? Tandarts Oostzaan KT3 Tandartsenpraktijk biedt u professionele tandheelkundige zorg met een persoonlijke aanpak, zelfs met spoedgevallen. Op slechts tien minuten van Oostzaan bevindt zich KT3 tandartsenpraktijk in het centrum van Zaandam.

Kindertandarts Oostzaan

De ideale tandarts voor kinderen is KT3 Tandartspraktijk in Zaandam. Tien minuten rijden vanaf Oostzaan vindt u de tandarts. Ons team is gespecialiseerd in angst voor de tandarts te verminderen, en uw kind minder bang voor de tandarts te maken. De tandartsenpraktijk zorgt ervoor dat de kinderen zich gelijk op hun gemak voelen.

De tandarts voor kinderen vlakbij Oostzaan adviseert ook over voeding en het schoonhouden van een kindergebit. U kunt niet vroeg genoeg beginnen met gezamenlijk met uw kind naar de tandarts te gaan. Op een leuke speelse manier maakt uw kind kennis met de tandarts.

Tandarts Oostzaan

Behandelingen en specialisaties tandartsenpraktijk Oostzaan

In onze tandartsenpraktijk werken enkel experts op het gebied van tandheelkunde. De tandartsen en assistenten hebben veel kennis over wortelkanaalbehandelingen, vervangen van tanden, tandvlees, en meer behandelingen. U kunt vlakbij Oostzaan terecht voor ontstoken tandvlees, tanden bleken of plaatsen van kronen en bruggen.

Wij heten ook graag nieuwe patiënten welkom bij onze praktijk. Ons compacte en allround team garandeert de beste zorg op elk gebied. Daardoor kunnen wij excellente mondzorg bieden waar uw welzijn voorop staat. Voor elke behandeling kunt u terecht bij onze tandartsenpraktijk bij Oostzaan in de buurt.

Wij zitten ook in de buurt van:

Amsterdam NoordAssendelftKoog aan de ZaanKrommenieLandsmeerOostzaanPoelenburg – WesterkoogWesterwateringWestzaan – WestzijdeWijdewormerWormerWormerlandWormerveerZaandamZaandijkZaanstad

Overstappen tandarts Oostzaan

Bent u op zoek naar een tandarts in Oostzaan omdat u net verhuisd bent? KT3 tandartsenpraktijk is slechts 10 minuten rijden van Oostzaan. Ons ervaren team doet periodieke gebitscontrole, maar u kunt ook terecht voor spoed en complexe behandelingen. Inschrijven kan online of telefonisch, wij komen graag met u in contact.

Wij helpen u graag bij het overstappen van tandarts. Met onze klantgerichte en gemotiveerde medewerkers is het eenvoudig voor u om van tandarts te wisselen. We heten u graag welkom bij KT3 tandartsenpraktijk, er is geen wachtlijst.

logo_ivoren_kruis
logo_knmt

Nieuwe patiënten zijn welkom!

Nieuwe patiënten zijn van harte welkom: bij ons komt u niet op een wachtlijst te staan! Schrijf u in bij onze praktijk en maak kennis met uw vriendelijke en vakkundige tandarts.