Tandarts Krommenie

Op zoek naar een goede tandarts in Krommenie? KT3 tandartsenpraktijk is gevestigd in het centrum van Zaandam, op maar 15 minuten afstand van Krommenie. Onze moderne tandartspraktijk biedt excellente mondzorg met aandacht voor alle patiënten. Het ervaren team heeft kennis van de meest recente tandheelkundige technieken en maakt gebruik van nieuwe, geavanceerde apparatuur.


Tandartsenteam met veel ervaring in wortelkanaalbehandelingen

Overstappen tandarts Krommenie

Bent u net verhuisd en op zoek naar een tandarts in Krommenie? KT3 tandartsenpraktijk vindt u op slechts een kwartier van Amsterdam Noord. U kunt bij ons terecht voor periodieke gebitscontrole, maar ook voor spoed en complexe behandelingen. Inschrijven kan online of telefonisch, wij komen graag met u in contact.

Overstappen van tandarts is bij ons geen enkel probleem. Onze klantgerichte en gemotiveerde medewerkers heten u graag welkom en ondersteunen u bij het veranderen van tandarts. KT3 tandartsenpraktijk heeft het beste met u voor, uw voorgangers waarderen ons met een 8.9.


Spoed tandarts Krommenie

Acute kiespijn of mist u een stuk van uw tand? KT3 tandartsen doet ook aan spoedgevallen. Als spoedtandarts helpen we u zo snel mogelijk van uw klachten af te komen zodat u weer met een glimlach naar huis kunt.

Ons team staat ook met spoed voor professionele tandheelkundige zorg met een persoonlijke aanpak. KT3 tandartsenpraktijk helpt u met mondpijn, kiespijn, een ontstoken kies en meer. De spoedtandarts is slechts een kwartier van Krommenie rijden in het centrum van Zaandam.

Onze specialisaties

Tanden laten bleken in Zaandam

Tanden bleken

Veilig uw tanden bleken in Zaandam met als resultaat natuurlijke en witte tanden. U heeft na onze behandelingen weer een stralende lach. Tanden bleken en witter maken is één van onze expertises.Meer informatie »
Wortelkanaalbehandeling Westerkoog

Endodontologie

Heeft u last van hevige kiespijn, dan ligt de oorzaak vaak in het inwendige deel van het gebit. Door middel van een wortelkanaalbehandeling verwijdert de tandarts ontstoken tandweefsel, zodat de pijn verdwijnt.Meer informatie »
Implantaten Westerkookg

Kunstgebit

Heeft u geen of weinig tanden en kiezen? Of bent u toe aan een vervangende gebitsprothese? Eet, lach en praat weer zorgeloos door uw kunst- of klikgebit aan te laten metenMeer informatie »
facings tandarts westerkoog

Facings

Bij tandartspraktijk KT3 kunnen we uw gebit mooier maken met facings. Door facings te plaatsen kunnen we bijvoorbeeld ongewilde spleetjes opvullen, afgebroken hoekjes repareren, scheve tanden verbergen en verkleurde tanden weer wit maken.Meer informatie »

Kindertandarts Krommenie

Kt3 tandartsenpraktijk is ook de ideale tandarts voor kinderen Krommenie. De praktijk bevindt zich op slechts 15 minuten rijden in het centrum van Zaandam. De tandartsen en medewerkers zijn gespecialiseerd in uw kind minder bang voor de tandarts te maken. De tandartsenpraktijk zorgt ervoor dat de kinderen zich gelijk op hun gemak voelen.

De tandarts voor kinderen vlakbij Krommenie kan ook adviseren over voeding en schoonhouden van het kindergebit. U kunt het best ook zo vroeg mogelijk beginnen om met uw kind naar de tandarts te gaan. Uw kind wordt op een speelse manier betrokken bij de afspraak door onze tandartspraktijk.

Tandarts Krommenie

Specialisaties behandelingen tandartsenpraktijk Krommenie

KT3 Tandartsenpraktijk heeft meerdere experts op het gebied van tandheelkunde in dienst. Voor ontstoken tandvlees, tanden bleken of plaatsen van kronen en bruggen kunt u terecht bij ons vlakbij Krommenie. Onze tandartspraktijk voert wortelkanaalbehandelingen, vervangen van tanden, periodieke gebitscontrole en meer uit.

Wij bieden excellente mondzorg met aandacht voor uw wensen, en geven advies op maat. Ook nieuwe patiënten zijn bij ons van harte welkom. Ons compacte en allround team garandeert de beste zorg op elk gebied. Voor elke behandeling kunt u terecht bij onze tandartsenpraktijk bij Krommenie in de buurt.

KT3 Tandartsen in Zaandam is aangesloten bij Ivoren Kruis
Tandartspraktijk KT3 in Zaandam is aangesloten bij KNMT

Nieuwe patiënten zijn welkom!

Bij ons komt u niet op een wachtlijst te staan, alle nieuwe patiënten zijn van harte welkom! Ontmoet onze deskundige en vriendelijke tandarts en schrijf u in.