Tandarts Koog aan de Zaan

Bent u op zoek naar een ervaren tandarts in Koog aan de Zaan? KT3 tandartsenpraktijk bevindt zich op slechts tien minuten van Koog aan de Zaan in het centrum van Zaandam. Wij kunnen u voortreffelijke mondzorg bieden door middel van ons deskundig allround team. Voor elke behandeling kan u bij ons terecht, van periodieke gebitscontroles tot wortelkanaalbehandelingen en andere tandheelkundige behandelingen. Bij onze tandartsen staat patiënten welzijn hoog in het vaandel.


Tandartsenteam met veel ervaring in wortelkanaalbehandelingen

Overstappen tandarts Koog aan de Zaan

Bent u net verhuisd en op zoek naar een tandarts in Koog aan de Zaan? Op slechts 10 minuten rijden van Koog aan de Zaan vindt u KT3 tandartsenpraktijk in het centrum van Zaandam. U kunt bij ons terecht voor periodieke gebit controle, maar ook voor spoed en gecompliceerde behandelingen. U kunt telefonisch of online met ons contact opnemen.

Overstappen van tandarts maken wij eenvoudig door onze klantgerichte en gemotiveerde medewerkers. We heten u graag welkom en helpen met het veranderen van tandarts. Uw voorgangers waarderen ons met een 8.9!


Spoed tandarts Koog aan de Zaan

KT3 tandartsen Koog aan de Zaan bieden ook zorg in spoedgevallen. Heeft u onder andere acute kiespijn of tandpijn? Of bent u gevallen en is er een stuk van uw tand afgebroken? Onze deskundige tandartsen en medewerkers helpen u met al uw klachten. Ook als spoedtandarts Koog aan de Zaan hebben wij het beste met u voor zodat u met een glimlach naar huis kunt.

Ontstoken kies of heeft u last van mondpijn? Wij van KT3 Tandartsenpraktijk bieden u kundige mondzorg met een persoonlijke aanpak, zelfs met spoedgevallen. De tandarts is vanaf Koog aan de Zaan 10 minuten rijden.

Onze specialisaties

Tanden laten bleken in Zaandam

Tanden bleken

Veilig uw tanden bleken in Zaandam met als resultaat natuurlijke en witte tanden. U heeft na onze behandelingen weer een stralende lach. Tanden bleken en witter maken is één van onze expertises.Meer informatie »
Wortelkanaalbehandeling Westerkoog

Endodontologie

Heeft u last van hevige kiespijn, dan ligt de oorzaak vaak in het inwendige deel van het gebit. Door middel van een wortelkanaalbehandeling verwijdert de tandarts ontstoken tandweefsel, zodat de pijn verdwijnt.Meer informatie »
Implantaten Westerkookg

Kunstgebit

Heeft u geen of weinig tanden en kiezen? Of bent u toe aan een vervangende gebitsprothese? Eet, lach en praat weer zorgeloos door uw kunst- of klikgebit aan te laten metenMeer informatie »
facings tandarts westerkoog

Facings

Bij tandartspraktijk KT3 kunnen we uw gebit mooier maken met facings. Door facings te plaatsen kunnen we bijvoorbeeld ongewilde spleetjes opvullen, afgebroken hoekjes repareren, scheve tanden verbergen en verkleurde tanden weer wit maken.Meer informatie »

Kindertandarts Koog aan de Zaan

Een deskundige kindertandarts Koog aan de Zaan vindt u bij KT3 Tandartspraktijk in Zaandam. De tandartsenpraktijk heeft een kundig team dat gespecialiseerd is in angst voor de tandarts te verkleinen. Op een speelse manier wordt uw kind op zijn gemak gesteld door de tandarts.

U wordt geadviseerd om zo vroeg mogelijk te beginnen met samen met uw kind naar de tandarts te gaan. Behalve goede mondzorg kan KT3 tandartsenpraktijk u ook advies geven over het schoonhouden van een kindergebit en voeding. Op een interactieve manier maakt uw kind kennis met de tandarts bij KT3 tandartsenpraktijk.

Tandarts Koog aan de Zaan

Behandelingen en specialisaties tandartsenpraktijk Koog aan de Zaan

Onze tandartsenpraktijk heeft op het gebied van tandheelkunde meerdere specialisten. Onder andere kunnen wij u van dienst zijn met wortelkanaalbehandelingen, tandvlees, vervangen van tanden en meer. Ontstoken tandvlees, het bleken van tanden of plaatsen van kronen en bruggen vallen ook binnen onze behandelingen.

Het belangrijkste voor onze tandartsenpraktijk is uw welzijn en het bieden van uitmuntende zorg op elk gebied. Wij garanderen dit door middel van ons gemotiveerde allround team. Voor elke behandeling kunt u terecht bij onze tandartsenpraktijk in centrum Zaandam, vlakbij Koog aan de Zaan.

KT3 Tandartsen in Zaandam is aangesloten bij Ivoren Kruis
Tandartspraktijk KT3 in Zaandam is aangesloten bij KNMT

Nieuwe patiënten zijn welkom!

Bij ons komt u niet op een wachtlijst te staan, alle nieuwe patiënten zijn van harte welkom! Ontmoet onze deskundige en vriendelijke tandarts en schrijf u in.