Tandarts Assendelft

Op zoek naar een ervaren tandarts in Assendelft? KT3 tandartsenpraktijk bevindt zich op slechts twintig minuten van Assendelft in het centrum van Zaandam. Wij bieden u voortreffelijke mondzorg met ons deskundige allround team. Voor diverse behandelingen kunt u bij ons terecht. Periodieke gebitscontroles tot wortelkanaalbehandelingen en andere tandheelkundige behandelingen behoren tot onze expertise. Patiënten welzijn is voor onze tandarts van groot belang.


Spoed tandarts Assendelft

KT3 tandartsen biedt ook zorg in spoedgevallen. Heeft u onder andere acute kiespijn of tandpijn? Of bent u gevallen en is er een stuk van uw tand afgebroken? Wij kunnen u met alle klachten helpen door onze deskundige tandartsen en medewerkers. Ook als spoedtandarts Assendelft hebben wij het beste met u voor zodat u met een glimlach naar huis kunt.

Ontstoken kies of heeft u last van mondpijn? Wij van KT3 Tandartsenpraktijk bieden u kundige mondzorg met een persoonlijke aanpak, zelfs met spoedgevallen. De tandarts is vanaf Assendelft 20 minuten rijden.

Kindertandarts Assendelft

U vindt een ervaren kindertandarts Assendelft bij KT3 Tandartspraktijk in Zaandam. De tandartsenpraktijk heeft een kundig team dat gespecialiseerd is in angst voor de tandarts te verminderen. Door op een speelse manier uw kind op zijn gemak te stellen, zal uw kind minder bang voor de tandarts worden.

U kunt het best zo vroeg mogelijk beginnen om samen met uw kind naar de tandarts te gaan. Behalve goede mondzorg kan KT3 tandartsenpraktijk u ook advies geven over het schoonhouden van een kindergebit en voeding. Op een interactieve manier maakt uw kind kennis met de tandarts bij KT3 tandartsenpraktijk.

Tandarts Assendelft

Tandartspraktijk Assendelft behandelingen en specialisaties

Onze tandartsenpraktijk heeft specialisten op het gebied van tandheelkunde. We kunnen u helpen met wortelkanaalbehandelingen, tandvlees, vervangen van tanden en meer. Verder vallen ontstoken tandvlees, het bleken van tanden of plaatsen van kronen en bruggen ook binnen onze behandelingen.

Uw welzijn en het bieden van uitmuntende zorg op elk gebied is belangrijk voor onze tandartsenpraktijk. Wij garanderen dit door middel van ons gemotiveerde allround team. Voor elke behandeling kunt u terecht bij onze tandartsenpraktijk in centrum Zaandam, vlakbij Assendelft.

Wij zitten ook in de buurt van:

Amsterdam NoordAssendelftKoog aan de ZaanKrommenieLandsmeerOostzaanPoelenburg – Westerkoog – WesterwateringWestzaan – WestzijdeWijdewormerWormerWormerlandWormerveerZaandamZaandijkZaanstad

Overstappen tandarts Assendelft

Op zoek naar een tandarts in Assendelft omdat u net bent verhuisd? KT3 tandartsenpraktijk in centrum Zaandam is slechts twintig minuten rijden van Zaandijk. U kunt bij ons terecht voor periodieke gebitscontrole, maar ook voor spoed en gecompliceerde behandelingen. Wij komen graag met u in contact, dit kan online of telefonisch.

Onze klantgerichte medewerkers helpen u graag bij het overstappen van tandarts. We heten u graag welkom bij KT3 tandartsenpraktijk. Voor nieuwe patiënten is er geen wachtlijst.

logo_ivoren_kruis
logo_knmt

Nieuwe patiënten zijn welkom!

Nieuwe patiënten zijn van harte welkom! Schrijf u in bij onze praktijk en maak kennis met ons deskundige team.