Tandarts Assendelft

Op zoek naar een ervaren tandarts in Assendelft? KT3 tandartsenpraktijk bevindt zich op slechts twintig minuten van Assendelft in het centrum van Zaandam. Wij bieden u voortreffelijke mondzorg met ons deskundige allround team. Voor diverse behandelingen kunt u bij ons terecht. Periodieke gebitscontroles tot wortelkanaalbehandelingen en andere tandheelkundige behandelingen behoren tot onze expertise. Patiënten welzijn is voor onze tandarts van groot belang.


Tandartsenteam met veel ervaring in wortelkanaalbehandelingen

Overstappen tandarts Assendelft

Bent u op zoek naar een nieuwe tandarts in Assendelft of omstreken? KT3 tandartsenpraktijk treft u op ongeveer twintig minuten van Assendelft. Naast periodieke controles voor het gebit, kunt u ook bij ons terecht voor spoed of complexe behandelingen. Inschrijven kan online of per telefoon.

Overstappen van tandarts houden wij eenvoudig door te werken gemotiveerde en klantgerichte medewerkers. We heten u graag welkom en helpen met het overstappen van tandarts. Uw voorgangers gaven ons een gemiddeld cijfer van 8.9!


Spoed tandarts Assendelft

KT3 tandartsen biedt ook zorg in spoedgevallen. Heeft u onder andere acute kiespijn of tandpijn? Of bent u gevallen en is er een stuk van uw tand afgebroken? Wij kunnen u met alle klachten helpen door onze deskundige tandartsen en medewerkers. Ook als spoedtandarts Assendelft hebben wij het beste met u voor zodat u met een glimlach naar huis kunt.

Ontstoken kies of heeft u last van mondpijn? Wij van KT3 Tandartsenpraktijk bieden u kundige mondzorg met een persoonlijke aanpak, zelfs met spoedgevallen. De tandarts is vanaf Assendelft 20 minuten rijden.

Onze specialisaties

Tanden laten bleken in Zaandam

Tanden bleken

Veilig uw tanden bleken in Zaandam met als resultaat natuurlijke en witte tanden. U heeft na onze behandelingen weer een stralende lach. Tanden bleken en witter maken is één van onze expertises.Meer informatie »
Wortelkanaalbehandeling Westerkoog

Endodontologie

Heeft u last van hevige kiespijn, dan ligt de oorzaak vaak in het inwendige deel van het gebit. Door middel van een wortelkanaalbehandeling verwijdert de tandarts ontstoken tandweefsel, zodat de pijn verdwijnt.Meer informatie »
Implantaten Westerkookg

Kunstgebit

Heeft u geen of weinig tanden en kiezen? Of bent u toe aan een vervangende gebitsprothese? Eet, lach en praat weer zorgeloos door uw kunst- of klikgebit aan te laten metenMeer informatie »
facings tandarts westerkoog

Facings

Bij tandartspraktijk KT3 kunnen we uw gebit mooier maken met facings. Door facings te plaatsen kunnen we bijvoorbeeld ongewilde spleetjes opvullen, afgebroken hoekjes repareren, scheve tanden verbergen en verkleurde tanden weer wit maken.Meer informatie »

Kindertandarts Assendelft

U vindt een ervaren tandarts voor kinderen in Assendelft bij KT3 Tandartspraktijk. De tandartsenpraktijk heeft een kundig team dat gespecialiseerd is in angst voor de tandarts te verminderen. Door op een speelse manier uw kind op zijn gemak te stellen, zal uw kind minder bang voor de tandarts worden.

U kunt het best zo vroeg mogelijk beginnen om samen met uw kind naar de tandarts te gaan. Behalve goede mondzorg kan KT3 tandartsenpraktijk u ook advies geven over het schoonhouden van een kindergebit en voeding. Op een interactieve manier maakt uw kind kennis met de tandarts bij KT3 tandartsenpraktijk.

Tandarts Assendelft

Tandartspraktijk Assendelft behandelingen en specialisaties

Onze tandartsenpraktijk heeft specialisten op het gebied van tandheelkunde. We kunnen u helpen met wortelkanaalbehandelingentandvlees, vervangen van tanden en meer. Verder vallen ontstoken tandvlees, het bleken van tanden of plaatsen van kronen en bruggen ook binnen onze behandelingen.

Uw welzijn en het bieden van uitmuntende zorg op elk gebied is belangrijk voor onze tandartsenpraktijk. Wij garanderen dit door middel van ons gemotiveerde allround team. Voor elke behandeling kunt u terecht bij onze tandartsenpraktijk in centrum Zaandam, vlakbij Assendelft.

KT3 Tandartsen in Zaandam is aangesloten bij Ivoren Kruis
Tandartspraktijk KT3 in Zaandam is aangesloten bij KNMT

Nieuwe patiënten zijn welkom!

Bij ons komt u niet op een wachtlijst te staan, alle nieuwe patiënten zijn van harte welkom! Ontmoet onze deskundige en vriendelijke tandarts en schrijf u in.