Tandarts Amsterdam Noord

Op zoek naar een goede tandarts in Amsterdam Noord? Wij zijn KT3 tandartsenpraktijk, een moderne tandarts gevestigd in het centrum van Zaandam op maar 15 minuten afstand van Amsterdam Noord. Onze tandartspraktijk biedt excellente mondzorg met aandacht voor alle patiënten. Het team staat voor u klaar met nieuwe, geavanceerde apparatuur en kennis van de laatste tandheelkundige technieken


Spoed tandarts Amsterdam Noord

Last van acute kiespijn of gevallen en mist u een stuk van uw tand? Als spoedtandarts staan wij ook voor u klaar. We helpen u zo snel mogelijk van uw klachten af te komen zodat u weer met een glimlach naar huis kunt.

Ervaart u mondpijn, kiespijn of heeft u een ontstoken kies? Ons team staat ook met spoed voor professionele tandheelkundige zorg met een persoonlijke aanpak. KT3 tandartsenpraktijk bevindt zich in het centrum van Zaandam op slechts een kwartier van Amsterdam Noord.

Kindertandarts Amsterdam Noord

De ideale tandarts voor kinderen is KT3 Tandartspraktijk in Zaandam. De praktijk is 15 minuten rijden vanaf Amsterdam Noord. Het team is gespecialiseerd in uw kind minder bang voor de tandarts te maken, en zal de angst voor de tandarts verminderen. De tandartsenpraktijk zorgt ervoor dat de kinderen zich gelijk op hun gemak voelen.

De tandarts voor kinderen vlakbij Amsterdam Noord kan ook adviseren over voeding en schoonhouden van het kindergebit. Een kind kan niet te vroeg beginnen met naar de tandarts te gaan. Uw kind wordt op een speelse manier betrokken bij de afspraak door onze tandartspraktijk.

Tandarts Amsterdam Noord

Specialisaties behandelingen tandartsenpraktijk Amsterdam Noord

Wij van KT3 Tandartsenpraktijk zijn experts op het gebied van tandheelkunde. Voor ontstoken tandvlees, het bleken van tanden of plaatsen van kronen en bruggen kunt u terecht bij ons in de buurt van Amsterdam Noord. Wortelkanaalbehandelingen, vervangen van tanden, periodieke gebitscontrole en meer behandelingen kan onze tandartspraktijk u bieden. Wij doen ook tanden bleekbehandelingen.

Ook als nieuwe patiënt bent u welkom bij onze praktijk. Wij bieden excellente mondzorg met aandacht voor uw wensen, en geven advies op maat. Ons compacte en allround team garandeert de beste zorg op elk gebied. Voor elke behandeling kunt u terecht bij onze tandartsenpraktijk bij Amsterdam Noord in de buurt.

Overstappen tandarts Amsterdam Noord

Bent u net verhuisd en op zoek naar een tandarts in Amsterdam Noord? KT3 tandartsenpraktijk vindt u op slechts een kwartier van Amsterdam Noord. U kunt bij ons terecht voor periodieke gebitscontrole, maar ook voor spoed en complexe behandelingen. Inschrijven kan online of telefonisch, wij komen graag met u in contact.

Overstappen van tandarts maken wij eenvoudig door onze klantgerichte en gemotiveerde medewerkers. We heten u graag welkom en helpen met het veranderen van tandarts. KT3 tandartsenpraktijk heeft het beste met u voor, uw voorgangers waarderen ons met een 8.9.

Wij zitten ook in de buurt van:

Amsterdam NoordAssendelftKoog aan de ZaanKrommenieLandsmeerOostzaanPoelenburg – WesterkoogWesterwateringWestzaan – WestzijdeWijdewormerWormerWormerlandWormerveerZaandamZaandijkZaanstad

logo_ivoren_kruis
logo_knmt

Nieuwe patiënten zijn welkom!

Bij ons komt u niet op een wachtlijst te staan, alle nieuwe patiënten zijn van harte welkom! Ontmoet onze deskundige en vriendelijke tandarts en schrijf u in.