Tandarts Amsterdam Noord

Op zoek naar een goede tandarts in Amsterdam Noord? Wij zijn KT3 tandartsenpraktijk, een moderne tandarts gevestigd in het centrum van Zaandam op slechts 10 minuten afstand van Westerkoog. Onze tandartspraktijk biedt excellente mondzorg met aandacht voor alle patiënten. Het team staat voor u klaar met nieuwe, geavanceerde apparatuur en kennis van de laatste tandheelkundige technieken


Tandartsenteam met veel ervaring in wortelkanaalbehandelingen

Overstappen tandarts Amsterdam Noord

Bent u net verhuisd en op zoek naar een tandarts in Amsterdam Noord? KT3 tandartsenpraktijk vindt u op slechts 15 minuten van Amsterdam Noord. Behalve periodieke gebitscontrole kunt u ook bij ons terecht voor spoed en complexe behandelingen. Inschrijven kan online of telefonisch.

Overstappen van tandarts maken wij eenvoudig door onze klantgerichte en gemotiveerde medewerkers. We heten u graag welkom en helpen met het veranderen van tandarts. Uw voorgangers waarderen ons met een 8.9!


Specialisatie KT3 Tandarts – Amsterdam Noord

Ook als spoedtandarts kunt u terecht bij KT3 tandartsen. Voor ontstoken tandvlees, het bleken van tanden of plaatsen van kronen en bruggen kunt u terecht bij ons in de buurt van Amsterdam Noord. Wortelkanaalbehandelingen, vervangen van tanden, periodieke gebitscontrole en meer behandelingen kan onze tandartspraktijk u bieden. Wij doen ook tanden bleekbehandelingen.

Ervaart u mondpijn, kiespijn of heeft u een ontstoken kies? Met een persoonlijke aanpak helpt ons team u met spoed. U kunt professionele tandheelkundige zorg verwachten in alle situaties. KT3 tandartsenpraktijk bevindt zich in het centrum van Zaandam op slechts een tien minuten van Westerkoog.

Onze specialisaties

Tanden laten bleken in Zaandam

Tanden bleken

Veilig uw tanden bleken in Zaandam met als resultaat natuurlijke en witte tanden. U heeft na onze behandelingen weer een stralende lach. Tanden bleken en witter maken is één van onze expertises.Meer informatie »
Wortelkanaalbehandeling Westerkoog

Endodontologie

Heeft u last van hevige kiespijn, dan ligt de oorzaak vaak in het inwendige deel van het gebit. Door middel van een wortelkanaalbehandeling verwijdert de tandarts ontstoken tandweefsel, zodat de pijn verdwijnt.Meer informatie »
Implantaten Westerkookg

Kunstgebit

Heeft u geen of weinig tanden en kiezen? Of bent u toe aan een vervangende gebitsprothese? Eet, lach en praat weer zorgeloos door uw kunst- of klikgebit aan te laten metenMeer informatie »
facings tandarts westerkoog

Facings

Bij tandartspraktijk KT3 kunnen we uw gebit mooier maken met facings. Door facings te plaatsen kunnen we bijvoorbeeld ongewilde spleetjes opvullen, afgebroken hoekjes repareren, scheve tanden verbergen en verkleurde tanden weer wit maken.Meer informatie »

Kindertandarts Amsterdam Noord

KT3 Tandartsenpraktijk in Zaandam is een zeer ervaren tandarts voor kinderen. Onze praktijk is 15 minuten rijden vanaf Amsterdam Noord. Het team is deskundig in de angst voor de tandarts te verminderen, en weet uw kind op zijn gemak te stellen op een speelse manier.

De tandarts voor kinderen kan ook adviseren over voeding en schoonhouden van het kindergebit. Een kind kan niet te vroeg beginnen met naar de tandarts te gaan. Uw kind wordt op een speelse manier betrokken bij de afspraak door onze tandartspraktijk.

Tandarts Amsterdam Noord

Specialisaties behandelingen tandartsenpraktijk Westerkoog

Wij van KT3 Tandartsenpraktijk zijn experts op het gebied van tandheelkunde. Voor ontstoken tandvlees, het bleken van tanden of plaatsen van kronen en bruggen kunt u terecht bij ons in de buurt van Westerkoog. Onze tandartsenpraktijk doet wortelkanaalbehandelingen, vervangen van tanden, periodieke gebitscontrole en meer.

Ook als nieuwe patiënt bent u welkom bij onze praktijk. Met aandacht voor uw wensen bieden wij excellente mondzorg. Ons deskundige team garandeert de beste zorg op elk gebied. Voor elke behandeling kunt u terecht bij onze tandartsenpraktijk bij Westerkoog in de buurt.

KT3 Tandartsen in Zaandam is aangesloten bij Ivoren Kruis
Tandartspraktijk KT3 in Zaandam is aangesloten bij KNMT

Nieuwe patiënten zijn welkom!

Bij ons komt u niet op een wachtlijst te staan, alle nieuwe patiënten zijn van harte welkom! Ontmoet onze deskundige en vriendelijke tandarts en schrijf u in.