Tanden bleken Krommenie

Tanden bleken bij KT3 tandartsenpraktijk

Op slechts 15 minuten van Krommenie kunt u professioneel uw tanden bleken met een natuurlijk stralend effect. Dankzij de werkwijze van KT3 tandartsenpraktijk onder begeleiding van onze ervaren tandarts, kunt u het bleken thuis veilig uitvoeren. Naast het bleken van tanden is u weer stralend laten lachen een van onze specialiteiten. Krijg gratis advies bij het maken van een volgende afspraak met onze ervaren tandarts in de buurt van Krommenie.

  1. Natuurlijk wit resultaat
  2. Tandarts met een specialisatie in cosmetische tandheelkunde
  3. 100% veilig
Tanden na bleken

Tanden laten bleken in Zaandam

Tanden witter maken bij KT3 tandartsenpraktijk dichtbij Krommenie

Het bleken van tanden om het gebit een aantal tinten witter te maken wordt steeds populairder. Veel mensen kiezen ervoor om een thuis bleek set online te bestellen. Dit raden wij echter af, omdat onderzoek heeft aangetoond dat het thuis tanden bleken zonder enige begeleiding vaak niet veilig is voor uw gebit en niet het gewenste resultaat oplevert.

Bij KT3 tandartsenpraktijk in de buurt van Krommenie wordt de ervaring en professionaliteit van de tandarts gecombineerd met de veilige thuis bleek behandelingen om tot het beste resultaat te komen.


Tanden thuis bleken: advies en begeleiding in de tandartspraktijk

Voorafgaand aan de behandeling wordt door de tandarts vastgesteld wat de meest natuurlijke kleur van uw tanden is. U kunt samen met de tandarts de gewenste kleur bespreken en krijgt u te zien hoe uw tanden eruit komen te zien.


Vervolgbehandelingen thuis

Als u besluit om uw tanden te bleken in Krommenie krijgt u tijdens de bleekbehandeling een aangemeten lepel mee naar huis, gecombineerd met de juiste bleekgel. Bij de tandarts krijgt u uitleg over hoe de lepel en gel te gebruiken. U kunt direct de behandeling thuis starten. Met als resultaat natuurlijk witte tanden.


Kosten tanden bleken

Benieuwd naar de kosten van tanden bleken in Krommenie? Kosten worden bepaald door de NZA. De Nederlandse zorgautoriteit (NZa) bepaald niet alleen voor reguliere tandheelkundige behandelingen, maar ook voor het bleken van de tanden de kosten. Er zijn echter verschillende factoren die van invloed zijn op de kosten. De prijs kan variëren afhankelijk van de conditie van uw tanden en het aantal benodigde behandelingen. Bent u geïnteresseerd in een bleekbehandeling? Maak een afspraak voor een periodieke controle bij KT3 tandartsenpraktijk in de buurt van Krommenie en laat u adviseren door onze ervaren tandarts. Bij KT3 tandartsenpraktijk komt u nooit voor verrassingen te staan.


Nieuwe patiënten zijn welkom!

Tanden bleken in Krommenie? Nieuwe patiënten zijn van harte welkom: bij ons komt u niet op een wachtlijst te staan!
Schrijf u in bij onze praktijk en maak kennis met uw vriendelijke en vakkundige tandarts.


Veelgestelde vragen over tanden bleken

Als ervaren tandartspraktijk met een specialisatie in cosmetische tandheelkunde komen we vaak dezelfde vragen tegen over het bleken van tanden. U vindt hier antwoord op de meestgestelde vragen. Staat uw vraag hier niet tussen? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We helpen u graag!

Ieder gebit heeft een eigen natuurlijke kleur. Gele tanden zijn dan ook zeker niet een teken van een ongezond gebit. De ene persoon heeft nu eenmaal wittere tanden dan de andere persoon. Naarmate u ouder wordt, kleuren uw tanden donkerder. Daarnaast spelen kleurstoffen in voedingsmiddelen een rol bij het verkleuren van tanden.

We raden patiënten af om zonder begeleiding zelf aan de slag te gaan met het bleken van de tanden. Hoewel dit een verleidelijke keuze is, vallen de resultaten vaak tegen en is de veiligheid niet gewaarborgd.

In de praktijk bespreekt u met de tandarts de gewenste kleur en neemt u samen het behandelproces door. Voor de bleekbehandelingen maken we speciale lepels op maat die u combineert met een professionele bleekgel. Hiermee bereiken we de beste resultaten waar u langdurig plezier van zult hebben.

Hoe uw tanden er na de bleekbehandeling(en) uit komen te zien, is afhankelijk van de basiskleur van uw gebit. Na de bleekbehandeling kan het zijn dat uw tanden na een aantal jaren weer beginnen te verkleuren. Een goede mondhygiëne is altijd belangrijk. Ook eet- en drinkgewoonten spelen een rol bij het verkleuren van uw gebit, net als roken. Eventueel kunt u de behandeling om de paar jaar herhalen om uw witte gebit te behouden.

Een bleekbehandeling onder begeleiding van de tandarts is absoluut veilig voor uw gebit. Bleken beschadigt de tanden niet. De beschermende werking van uw speeksel zorgt ervoor dat het glazuur zich herstelt. Ook het poetsen met een fluoridetandpasta draagt bij aan de bescherming van uw tanden.

Over het algemeen wordt cosmetische tandheelkunde niet vergoed door zorgverzekeraars. Een mogelijke vergoeding is echter afhankelijk van uw verzekeringsmaatschappij en het pakket waar u voor gekozen heeft. Om zeker te weten of uw behandeling vergoed wordt, raden we aan even contact op te nemen met uw verzekeraar. Zo weet u van tevoren precies waar u aan toe bent.

Tanden bleken kan vlekken op de tanden wel minder zichtbaar maken, maar bij aanslag of tandsteen is het aan te raden eerst een afspraak te maken bij de mondhygiënist. Door middel van een gebitsreiniging kan de aanslag verwijderd worden. Uiteraard kunt u er wel voor kiezen daarna uw tanden ook te laten bleken.

Om de behandeling optimaal te laten werken raden we u aan om 24 uur na de behandeling niet te roken en geen voedingsmiddelen te nuttigen die de tanden kunnen verkleuren. Denk hierbij aan:

  • Koffie en thee
  • Rode wijn
  • Cola
  • Zure vruchten en vruchtensappen

Vraag uw tandarts na de behandeling gerust om advies als u niet zeker bent wat u wel en niet mag eten of drinken.


Maak een afspraak

Bent u benieuwd wat wij met uw gebit kunnen of wilt u meer weten over het bleken van uw tanden? Onze tandarts helpt u graag bij het adviseren tijdens een controle-afspraak. Bel ons of maak direct een afspraak met behulp van de onderstaande knoppen.

Wij zitten ook in de buurt van:

Amsterdam NoordAssendelftKoog aan de ZaanKrommenieLandsmeerOostzaanPoelenburg – WesterkoogWesterwatering – Westzaan – WestzijdeWijdewormerWormerWormerlandWormerveerZaandamZaandijkZaanstad

KT3 Tandartsen in Zaandam is aangesloten bij Ivoren Kruis
Tandartspraktijk KT3 in Zaandam is aangesloten bij KNMT