Tanden bleken Amsterdam Noord

Tanden bleken bij KT3 tandartsenpraktijk

Wilt u professioneel uw tanden bleken in de buurt van Amsterdam Noord met een stralend wit resultaat? Dit kan onder begeleiding van onze ervaren tandartsen en het gebruik van de KT3-methode voor thuisbleken. Zo zorgen wij voor een stralende lach met natuurlijk witte tanden. Tanden bleken is een van onze specialiteiten. Ontvang gratis advies bij het maken van een volgende afspraak met onze ervaren tandarts in de buurt van Amsterdam Noord.

  1. Natuurlijk wit resultaat
  2. Tandarts met een specialisatie in cosmetische tandheelkunde
  3. 100% veilig
Tanden na bleken

Tanden laten bleken in Zaandam

Tanden witter maken bij KT3 tandartsenpraktijk dichtbij Amsterdam Noord

Steeds meer mensen kiezen voor een bleekbehandeling om hun tanden witter te maken. Hoewel sommige mensen ervoor kiezen om zelf thuisbleeksets aan te schaffen, raden wij ten strengste af om dit te doen. Studies hebben aangetoond dat het thuis bleken van tanden zonder begeleiding niet de juiste resultaten oplevert en dat het niet altijd even veilig is voor uw tanden.

Bij KT3 tandartsenpraktijk nabij Amsterdam Noord combineren we professionele begeleiding en advies in de praktijk met thuisbleekbehandelingen om het beste resultaat te bereiken.


Tanden thuis bleken: advies en begeleiding in de tandartspraktijk

Voordat de behandeling start, stelt de tandarts de natuurlijke kleur van uw tanden vast en bespreekt hij samen met u de gewenste tint. U krijgt vooraf te zien hoe uw tanden eruit komen te zien.


Vervolgbehandelingen thuis

Voorgaand van de bleekbehandeling ontvangt u een op maat gemaakte lepel die u mee naar huis kunt nemen. Deze gebruikt u in combinatie met een professionele bleekgel. De tandarts legt u alles uit over het gebruik van de lepel en gel. Daarna start u de behandeling thuis met als resultaat natuurlijk witte tanden.


Kosten tanden bleken

Net als bij reguliere tandheelkundige behandelingen zijn de kosten van het bleken van tanden vastgesteld door de Nederlandse Zorginstelling (NZa). Verschillende factoren zijn echter van invloed op de kosten. De prijs van een bleekbehandeling kan variëren afhankelijk van de conditie van uw tanden en het aantal benodigde bleekbehandelingen. Benieuwd naar uw mogelijkheden? Laat u tijdens de periodieke controle adviseren door een van onze experts bij KT3 in de buurt van Amsterdam Noord. Zo komt u nooit voor onverwachtse kosten te staan.


Nieuwe patiënten zijn welkom!

Tanden bleken in Amsterdam Noord? Nieuwe patiënten zijn van harte welkom: bij ons komt u niet op een wachtlijst te staan!
Schrijf u in bij onze praktijk en maak kennis met uw vriendelijke en vakkundige tandarts.


Veelgestelde vragen over tanden bleken

Als ervaren tandartspraktijk met een specialisatie in cosmetische tandheelkunde komen we vaak dezelfde vragen tegen over het bleken van tanden. U vindt hier antwoord op de meest gestelde vragen over tanden bleken in Amsterdam Noord. Staat uw vraag hier niet tussen? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We helpen u graag!

Ieder gebit heeft een eigen natuurlijke kleur. Gele tanden zijn dan ook zeker niet een teken van een ongezond gebit. De ene persoon heeft nu eenmaal wittere tanden dan de andere persoon. Naarmate u ouder wordt, kleuren uw tanden donkerder. Daarnaast spelen kleurstoffen in voedingsmiddelen een rol bij het verkleuren van tanden.

We raden patiënten af om zonder begeleiding zelf aan de slag te gaan met het bleken van de tanden. Hoewel dit een verleidelijke keuze is, vallen de resultaten vaak tegen en is de veiligheid niet gewaarborgd.

In de praktijk bespreekt u met de tandarts de gewenste kleur en neemt u samen het behandelproces door. Voor de bleekbehandelingen maken we speciale lepels op maat die u combineert met een professionele bleekgel. Hiermee bereiken we de beste resultaten waar u langdurig plezier van zult hebben.

Hoe uw tanden er na de bleekbehandeling(en) uit komen te zien, is afhankelijk van de basiskleur van uw gebit. Na de bleekbehandeling kan het zijn dat uw tanden na een aantal jaren weer beginnen te verkleuren. Een goede mondhygiëne is altijd belangrijk. Ook eet- en drinkgewoonten spelen een rol bij het verkleuren van uw gebit, net als roken. Eventueel kunt u de behandeling om de paar jaar herhalen om uw witte gebit te behouden.

Een bleekbehandeling onder begeleiding van de tandarts is absoluut veilig voor uw gebit. Bleken beschadigt de tanden niet. De beschermende werking van uw speeksel zorgt ervoor dat het glazuur zich herstelt. Ook het poetsen met een fluoridetandpasta draagt bij aan de bescherming van uw tanden.

Over het algemeen wordt cosmetische tandheelkunde niet vergoed door zorgverzekeraars. Een mogelijke vergoeding is echter afhankelijk van uw verzekeringsmaatschappij en het pakket waar u voor gekozen heeft. Om zeker te weten of uw behandeling vergoed wordt, raden we aan even contact op te nemen met uw verzekeraar. Zo weet u van tevoren precies waar u aan toe bent.

Tanden bleken kan vlekken op de tanden wel minder zichtbaar maken, maar bij aanslag of tandsteen is het aan te raden eerst een afspraak te maken bij de mondhygiënist. Door middel van een gebitsreiniging kan de aanslag verwijderd worden. Uiteraard kunt u er wel voor kiezen daarna uw tanden ook te laten bleken.

Om de behandeling optimaal te laten werken raden we u aan om 24 uur na de behandeling niet te roken en geen voedingsmiddelen te nuttigen die de tanden kunnen verkleuren. Denk hierbij aan:

  • Koffie en thee
  • Rode wijn
  • Cola
  • Zure vruchten en vruchtensappen

Vraag uw tandarts na de behandeling gerust om advies als u niet zeker bent wat u wel en niet mag eten of drinken.


Maak een afspraak

Meer weten over het bleken van tanden, of bent u benieuwd hoe wij uw tanden frisser kunnen maken? Onze experts adviseren u graag tijdens de periodieke controle. Maak een afspraak of gebruik de onderstaande knoppen om ons te bellen.

Wij zitten ook in de buurt van:

Amsterdam NoordAssendelftKoog aan de ZaanKrommenieLandsmeerOostzaanPoelenburg – WesterkoogWesterwatering – Westzaan – WestzijdeWijdewormerWormerWormerlandWormerveerZaandamZaandijkZaanstad

KT3 Tandartsen in Zaandam is aangesloten bij Ivoren Kruis
Tandartspraktijk KT3 in Zaandam is aangesloten bij KNMT