Tanden bleken Zaanstad

Tanden bleken bij KT3 tandartsenpraktijk

U kunt uw tanden in de Zaanstad op een veilige manier bleken met als resultaat witte en natuurlijke tanden, hoe vraagt u zich af? Dit kan door de werkwijze van KT3 tandartsenpraktijk. U kunt uw tanden thuis zelf bleken onder professionele begeleiding van ervaren tandartsen. We zorgen ervoor dat uw lach stralender is dan ooit tevoren. Tanden bleken is één van de specialiteiten die we bezitten. Bij uw eerstvolgende controle-afspraak kunnen onze ervaren tandartsen in de Zaanstad u een vrijblijvend advies geven.

Tanden bleken Zaanstad

  1. Natuurlijk wit resultaat
  2. Tandarts met een specialisatie in cosmetische tandheelkunde
  3. 100% veilig
Tanden na bleken

Tanden laten bleken in Zaandam

Tanden witter maken bij KT3 tandartsenpraktijk Zaanstad

Alsmaar meer mensen maken de keuze voor een bleekbehandeling om zo hun gebit een aantal tinten witter te maken. Sommigen kiezen ervoor om dit zelf te doen met een thuisbleekkit, wij raden iedereen af. Diverse onderzoeken tonen aan dat het thuis tanden bleken zonder professionele begeleiding, leidt tot een verslechtering in de prestaties van de tanden en gebit.

Bij KT3 tandartsenpraktijk in Zaanstad hebben we een professionele aanpak door persoonlijke begeleiding en advies te combineren, zodat u thuis de beste resultaten behaald met onze bleekbehandelingen.

Uw tanden bleken in de Zaanstad is nog nooit zo veilig en effectief geweest.

Tanden na bleken
Tanden na bleken

Tanden thuis bleken: advies en begeleiding in de tandartspraktijk

Voordat de tandarts een behandeling aangaat, wordt eerst vastgesteld welke kleur uw tand heeft en wat uw gewenste tinten zijn. U krijgt op locatie te zien hoe uw tanden eruit komen te zien na een behandeling.


Vervolgbehandelingen thuis

Voor de bleekbehandelingen krijgt u op maat gemaakte lepels mee naar huis. Deze gebruikt u in combinatie met een professionele bleekgel. De tandarts legt u alles uit over het gebruik van de lepels en de gel. Vervolgens gaat u thuis aan de slag met de behandelingen. Het resultaat: een natuurlijk wit gebit.


Kosten tanden bleken

Kosten voor tanden bleken worden, alsmede overige tandheelkundige behandelingen, vastgesteld door de Nederlandse Zorgautoriteit (NZa). Er spelen een paar factoren een rol in de bepaling van het kostenaantal. De situatie van uw gebit en het aantal behandelingen bepaald de hoogte van de kosten. Benieuwd naar de mogelijkheden of heeft u vragen? Laat u dan door onze ervaren tandartsen bij KT3 tandartsenpraktijk in Zaanstad adviseren tijdens een periodieke controle. We helpen u graag!


Nieuwe patiënten zijn welkom!

Tanden bleken in Zaanstad? Nieuwe patiënten zijn van harte welkom: bij ons komt u niet op een wachtlijst te staan!
Schrijf u in bij onze praktijk en maak kennis met uw vriendelijke en vakkundige tandarts.


Veelgestelde vragen over tanden bleken

Als ervaren tandartspraktijk met een specialisatie in cosmetische tandheelkunde komen we vaak dezelfde vragen tegen over het bleken van tanden. U vindt hier antwoord op de meest gestelde vragen over tanden bleken in Zaanstad. Staat uw vraag hier niet tussen? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We helpen u graag!

Ieder gebit heeft een eigen natuurlijke kleur. Gele tanden zijn dan ook zeker niet een teken van een ongezond gebit. De ene persoon heeft nu eenmaal wittere tanden dan de andere persoon. Naarmate u ouder wordt, kleuren uw tanden donkerder. Daarnaast spelen kleurstoffen in voedingsmiddelen een rol bij het verkleuren van tanden.

We raden patiënten af om zonder begeleiding zelf aan de slag te gaan met het bleken van de tanden. Hoewel dit een verleidelijke keuze is, vallen de resultaten vaak tegen en is de veiligheid niet gewaarborgd.

In de praktijk bespreekt u met de tandarts de gewenste kleur en neemt u samen het behandelproces door. Voor de bleekbehandelingen maken we speciale lepels op maat die u combineert met een professionele bleekgel. Hiermee bereiken we de beste resultaten waar u langdurig plezier van zult hebben.

Hoe uw tanden er na de bleekbehandeling(en) uit komen te zien, is afhankelijk van de basiskleur van uw gebit. Na de bleekbehandeling kan het zijn dat uw tanden na een aantal jaren weer beginnen te verkleuren. Een goede mondhygiëne is altijd belangrijk. Ook eet- en drinkgewoonten spelen een rol bij het verkleuren van uw gebit, net als roken. Eventueel kunt u de behandeling om de paar jaar herhalen om uw witte gebit te behouden.

Een bleekbehandeling onder begeleiding van de tandarts is absoluut veilig voor uw gebit. Bleken beschadigt de tanden niet. De beschermende werking van uw speeksel zorgt ervoor dat het glazuur zich herstelt. Ook het poetsen met een fluoridetandpasta draagt bij aan de bescherming van uw tanden.

Over het algemeen wordt cosmetische tandheelkunde niet vergoed door zorgverzekeraars. Een mogelijke vergoeding is echter afhankelijk van uw verzekeringsmaatschappij en het pakket waar u voor gekozen heeft. Om zeker te weten of uw behandeling vergoed wordt, raden we aan even contact op te nemen met uw verzekeraar. Zo weet u van tevoren precies waar u aan toe bent.

Tanden bleken kan vlekken op de tanden wel minder zichtbaar maken, maar bij aanslag of tandsteen is het aan te raden eerst een afspraak te maken bij de mondhygiënist. Door middel van een gebitsreiniging kan de aanslag verwijderd worden. Uiteraard kunt u er wel voor kiezen daarna uw tanden ook te laten bleken.

Om de behandeling optimaal te laten werken raden we u aan om 24 uur na de behandeling niet te roken en geen voedingsmiddelen te nuttigen die de tanden kunnen verkleuren. Denk hierbij aan:

  • Koffie en thee
  • Rode wijn
  • Cola
  • Zure vruchten en vruchtensappen

Vraag uw tandarts na de behandeling gerust om advies als u niet zeker bent wat u wel en niet mag eten of drinken.


Maak een afspraak

Wilt u meer weten over het bleken van tanden in het algemeen, bent u benieuwd hoe we uw gebit een opfrisser kunnen geven of overweegt u om uw tanden te bleken in Zaanstad? Onze specialist geeft u graag advies tijdens de periodieke controle. Maak een afspraak of bel ons via de onderstaande knoppen.

Wij zitten ook in de buurt van:

Amsterdam NoordAssendelftKoog aan de ZaanKrommenieLandsmeerOostzaanPoelenburg – WesterkoogWesterwatering – Westzaan – WestzijdeWijdewormerWormerWormerlandWormerveerZaandamZaandijkZaanstad

KT3 Tandartsen in Zaandam is aangesloten bij Ivoren Kruis
Tandartspraktijk KT3 in Zaandam is aangesloten bij KNMT