Wortelkanaalbehandeling Zaandam

Woon je in Zaandam en omgeving en ben je op zoek naar een ervaren tandarts die een wortelkanaalbehandeling kan uitvoeren? Bij onze tandartspraktijk gevestigd in het centrum van Zaandam, bent u aan het juiste adres als het gaat om een betrouwbare tandarts die zorgvuldig uw wortelkanaalbehandeling uitvoert.

Onze praktijk is modern ingericht en biedt excellente mondzorg met aandacht voor alle patiënten. Het ervaren team heeft kennis van de meest recente tandheelkundige technieken waaronder wortelkanaalbehandelingen. Wij maken gebruik van de nieuwste geavanceerde apparatuur en technieken.


Tandartsenteam met veel ervaring in wortelkanaalbehandelingen

Uitleg Wortelkanaalbehandeling

Normaliter wordt een wortelkanaalbehandeling uitgevoerd door de tandarts zelf. In sommige complexe gevallen wordt de hulp in geschakeld van een tandars-endontoloog. Onze tandartsen leggen vooraf stap-voor-stap uit hoe de wortelkanaalbehandeling er uit gaat zien. Zo komt u niet voor verassingen te staan.

Allereerst start het KT3 Tandartsen Zaandam met een consult. Tijdens dit consult zal de tandarts een vooronderzoek verrichten. Uit dit vooronderzoek schetsen onze specialisten de situatie voor. Vervolgens communiceren wij de werkwijze naar u als patiënt.

Voordat onze tandartsen beginnen aan de wortelkanaalbehandeling worden er röntgenfoto’s van de tand of kies gemaakt. Het is van belang, dat onze tandartsen voor, tijdens en ook na de behandeling de anatomie van de behandelde tand/kies inzien. Tijdens de behandeling worden meerdere foto’s gemaakt, dit om de wortelpunten duidelijk in beeld te krijgen.

Na het maken van de foto’s’ kijkt de tandarts naar uw algemene mondzorg. Op basis daarvan stelt de tandarts een behandelplan op. Voor een wortelkanaalbehandeling met spoed en complexe behandelingen kunt u telefonisch of online contact opnemen.

Onze wortelkanaalbehandelingen zijn klantgerichte en worden door gemotiveerde tandartsen en assistenten uitgevoerd. Wij heten u graag welkom en ondersteunen u bij het veranderen van tandarts. KT3 tandartsenpraktijk heeft het beste met u voor, uw voorgangers waarderen ons met een 8.9.

Wortelkanaalbehandeling in Zaandam, afspraak maken??

Op zoek naar een betrouwbare tandarts met ruime ervaring in wortelkanaalbehandelingen?


Wortelkanaalbehandeling Zaandam | Pijnklachten

Acute pijnklachten na een wortelkanaalbehandeling zijn zeer vervelend en kunnen ernstige infecties opleveren. Bij KT3 Tandartsen Zaandam kunt u snel ingepland worden in een zogenoemde korte spoedafspraak. Bij deze afspraak worden de grootste delen van het kanalenstelsel gereinigd. Na het reinigen plaatsen wij een tijdelijke vulling die ervoor zorgt dat de tand of kies weer wordt afgesloten.

KT3 tandartsenpraktijk helpt u met mondpijn, kiespijn, een ontstoken kies en meer. De spoedtandarts is bereikbaar in het centrum van Zaandam.


Overstappen van Tandarts

Kt3 tandartsenpraktijk is de ideale tandarts voor Zaandammers. De praktijk bevindt zich in het centrum van Zaandam. Onze tandartsen en medewerkers zijn gespecialiseerd diverse behandelingen, waaronder wortelkanaalbehandelingen. De tandartsenpraktijk zorgt ervoor dat elke patiënt zich op zijn gemak voelt.

Naast tandartsbehandelingen, vinden wij het onze taak om ook mondadvies en mondverzorging te stimuleren. Onze tandartsen bespreken dit soort adviezen tijdens de behandelingen.

Wortelkanaalbehandeling Zaandam | Tandarts KT3 in Zaandam

Specialisaties behandelingen tandartsenpraktijk Zaandam

KT3 Tandartsenpraktijk Zaandam heeft meerdere experts op het gebied van tandheelkunde in dienst. Naast wortelkanaalbehandelingen kunt u ook bij ons terecht voor ontstoken tandvlees, tanden bleken of plaatsen van kronen en bruggen. Onze tandartspraktijk voert , vervangen van tanden, periodieke gebitscontrole en meer uit.

Wij bieden excellente mondzorg met aandacht voor uw wensen, en geven advies op maat. Ook nieuwe patiënten zijn bij ons van harte welkom. Ons compacte en allround team garandeert de beste zorg op elk gebied. Voor elke behandeling kunt u terecht bij onze tandartsenpraktijk bij Krommenie in de buurt.


Doet een wortelkanaalbehandeling pijn?

Veel mensen zijn angstig voor een wortelkanaalbehandeling, omdat ze denken dat deze pijn doet. Bij tandartspraktijk KT3 Zaandam is de behandeling volledig pijnloos. Ook als u bang bent voor de tandarts kunt u bij ons terecht. Onze vriendelijke tandarts is zeer ervaren in de endodontologie en stelt u volledig op uw gemak. Pas als de verdoving volledig werkt en u er helemaal klaar voor bent begint hij de behandeling. U zult hierbij dus geen enkele pijn voelen.

Na afloop werkt de verdoving uit en kunt u lichte napijn ervaren. Dit is volkomen normaal. De pijn zal na een aantal dagen afnemen en is in de tussentijd goed te behandelen met paracetamol.

Wortelkanaalbehandeling in Zaandam | Maken van een afspraak

Heeft u last van hevige kiespijn of bent u doorverwezen naar een specialist in endodontologie? Neem dan contact op met tandartspraktijk KT3 Zaandam door te bellen naar 075 61 64 677 of gebruik de onderstaande knoppen om een afspraak te maken.

Onze ervaren tandarts helpt u graag op een prettige, pijnloze manier van uw klachten af.

Wij zitten ook in de buurt van:

Amsterdam NoordAssendelftKoog aan de ZaanKrommenieLandsmeerOostzaanPoelenburg – WesterkoogWesterwateringWestzaan – WestzijdeWijdewormerWormerWormerlandWormerveerZaandamZaandijkZaanstad

KT3 Tandartsen in Zaandam is aangesloten bij Ivoren Kruis
Tandartspraktijk KT3 in Zaandam is aangesloten bij KNMT

Nieuwe patiënten zijn welkom!

Bij ons komt u niet op een wachtlijst te staan, alle nieuwe patiënten zijn van harte welkom! Ontmoet onze deskundige en vriendelijke tandarts en schrijf u in.