Carola Zwarts

Carola

Tandartsassistente / sterilisatie

Mijn naam is Carola Zwarts. Sinds september 2022 ben ik werkzaam bij KT3. En ik vind het ontzettend leuk.
Mijn werkzaamheden bestaan vooral uit de omloop, sterilisatie van alle instrumenten en onderhoud van de apparatuur die in de praktijk gebruikt wordt. Daarnaast leer ik sinds een aantal maanden om ook te assisteren aan de stoel. Daar volg ik momenteel ook een opleiding voor. Best veel, maar daar houd ik ook van.
Hiervoor heb ik 30 jaar in de hoorbranche gewerkt, voornamelijk als audicien. Ik heb dit altijd mooi werk gevonden. Vooral samen kijken met mensen naar een complete hooroplossing. Mensen blij en enthousiast maken, opnieuw mee laten doen in diverse luistersituaties, kijken naar wat wel mogelijk is. Echter twee jaar terug, heb ik corona gehad en daar long covid aan overgehouden. Ik ben daar voor het grootste deel van hersteld maar het veel en snel schakelen tussen diverse werkzaamheden bleef moeite kosten. Vandaar dat ik de keuze heb gemaakt om te overstappen naar een ander mooi vak. Het precies werken, werken met machines, er zijn voor de mensen, kan ik in dit vak ook goed toepassen. Daarnaast zijn er nog genoeg mogelijkheden om door te blijven groeien. Dat spreekt mij ook erg aan.

Het nieuwe werk en het werken bij KT3 bevalt mij zeer goed. Het is afwisselend, ik leer elke dag wel weer wat nieuws, en ik werk met een heel fijn team. Het is gezellig en we zijn er voor elkaar.
Wat ik mooi vind is dat ik meerdere patiënten heb gesproken die al ruim 30 jaar, soms 40 jaar al graag bij KT3 komen. Voor elke patiënt wordt ruim de tijd genomen om ze op hun gemak te laten voelen en zo’n mooi en goed mogelijk resultaat te behalen en te behouden.

In mijn vrije tijd breng ik graag door met mijn zonen, partner, familie en vrienden. Daarnaast dans ik graag, doe ik aan krachtsport en ga ik regelmatig met mijn partner met de motor op pad.