Tanden bleken Wormerveer

Tanden bleken bij KT3 tandartsenpraktijk

In slechts 15 minuten van Wormerveer kunt u veilig uw tanden bleken met een wit en natuurlijk resultaat: dankzij de methode van de KT3 tandartsen. Onder begeleiding van onze ervaren tandartsen kunt u thuis uw tanden bleken. Samen zorgen we ervoor dat u weer onbezorgd kunt lachen. Eén van onze specialiteiten is het bleken van tanden. Bij uw volgende keuringsafspraak krijgt u gratis advies van onze ervaren tandartsen in de omgeving van Wormerveer.

  1. Natuurlijk wit resultaat
  2. Tandarts met een specialisatie in cosmetische tandheelkunde
  3. 100% veilig
Tanden na bleken

Tanden laten bleken in Zaandam

Tanden witter maken bij KT3 tandartsenpraktijk dichtbij Wormerveer

Bleekbehandelingen om de tanden witter te maken, komen steeds vaker voor. We zien ook dat steeds meer mensen ervoor kiezen om zelf thuisbleeksets te gebruiken. Als u geen professionele begeleiding krijgt, raden we u ten zeerste aan dit niet te doen. Studies hebben aangetoond dat het bleken van uw tanden zonder enige begeleiding slechte resultaten kan opleveren. U brengt ook de veiligheid van uw tanden in gevaar.

In de buurt van Wormerveer treft u tandartsenpraktijk KT3 die u begeleid en van professioneel advies voorziet. Een thuis bleekbehandeling met de beste resultaten kunt u krijgen bij KT3.


Tanden thuis bleken: advies en begeleiding in de tandartspraktijk

Voordat u met de behandeling begint, bepaalt de tandarts de natuurlijke kleur van uw tanden. U kunt daarna overleggen welke tint u wil. We laten van tevoren zien hoe uw gebit eruit ziet, zodat u weet wat u kan verwachten.


Vervolgbehandelingen thuis

De bleekbehandeling wordt geleverd met een unieke lepel en bleekgel. Deze worden in combinatie gebruikt om het beste eindresultaat te verkrijgen. De tandarts zal alles uitleggen over de lepel en bleekgel. U begint thuis met de behandeling. Het resultaat na een behandeling tanden bleken in Wormerveer: witte en natuurlijke tanden.


Kosten tanden bleken

De kosten van het bleken van tanden in Wormerveer worden bepaald door de Nederlandse Zorginstelling (NZa). Deze kunnen echter enigszins verschillen en een aantal factoren zijn van invloed op de kosten. Uw huidige gebitstoestand en het aantal behandelingen bepalen tot op zekere hoogte de kosten. Benieuwd naar uw keuze? Laat u adviseren door onze experts. Dankzij periodieke controles bij KT3 bij Wormerveer komt u nooit een ongeluk tegen.


Nieuwe patiënten zijn welkom!

Tanden bleken in Wormerveer? Nieuwe patiënten zijn van harte welkom: bij ons komt u niet op een wachtlijst te staan!
Schrijf u in bij onze praktijk en maak kennis met uw vriendelijke en vakkundige tandarts.


Veelgestelde vragen over tanden bleken

Als ervaren tandartspraktijk met een specialisatie in cosmetische tandheelkunde komen we vaak dezelfde vragen tegen over het bleken van tanden. U vindt hier antwoord op de meestgestelde vragen over tanden bleken in Wormerveer. Staat uw vraag hier niet tussen? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We helpen u graag!

Ieder gebit heeft een eigen natuurlijke kleur. Gele tanden zijn dan ook zeker niet een teken van een ongezond gebit. De ene persoon heeft nu eenmaal wittere tanden dan de andere persoon. Naarmate u ouder wordt, kleuren uw tanden donkerder. Daarnaast spelen kleurstoffen in voedingsmiddelen een rol bij het verkleuren van tanden.

We raden patiënten af om zonder begeleiding zelf aan de slag te gaan met het bleken van de tanden. Hoewel dit een verleidelijke keuze is, vallen de resultaten vaak tegen en is de veiligheid niet gewaarborgd.

In de praktijk bespreekt u met de tandarts de gewenste kleur en neemt u samen het behandelproces door. Voor de bleekbehandelingen maken we speciale lepels op maat die u combineert met een professionele bleekgel. Hiermee bereiken we de beste resultaten waar u langdurig plezier van zult hebben.

Hoe uw tanden er na de bleekbehandeling(en) uit komen te zien, is afhankelijk van de basiskleur van uw gebit. Na de bleekbehandeling kan het zijn dat uw tanden na een aantal jaren weer beginnen te verkleuren. Een goede mondhygiëne is altijd belangrijk. Ook eet- en drinkgewoonten spelen een rol bij het verkleuren van uw gebit, net als roken. Eventueel kunt u de behandeling om de paar jaar herhalen om uw witte gebit te behouden.

Een bleekbehandeling onder begeleiding van de tandarts is absoluut veilig voor uw gebit. Bleken beschadigt de tanden niet. De beschermende werking van uw speeksel zorgt ervoor dat het glazuur zich herstelt. Ook het poetsen met een fluoridetandpasta draagt bij aan de bescherming van uw tanden.

Over het algemeen wordt cosmetische tandheelkunde niet vergoed door zorgverzekeraars. Een mogelijke vergoeding is echter afhankelijk van uw verzekeringsmaatschappij en het pakket waar u voor gekozen heeft. Om zeker te weten of uw behandeling vergoed wordt, raden we aan even contact op te nemen met uw verzekeraar. Zo weet u van tevoren precies waar u aan toe bent.

Tanden bleken kan vlekken op de tanden wel minder zichtbaar maken, maar bij aanslag of tandsteen is het aan te raden eerst een afspraak te maken bij de mondhygiënist. Door middel van een gebitsreiniging kan de aanslag verwijderd worden. Uiteraard kunt u er wel voor kiezen daarna uw tanden ook te laten bleken.

Om de behandeling optimaal te laten werken raden we u aan om 24 uur na de behandeling niet te roken en geen voedingsmiddelen te nuttigen die de tanden kunnen verkleuren. Denk hierbij aan:

  • Koffie en thee
  • Rode wijn
  • Cola
  • Zure vruchten en vruchtensappen

Vraag uw tandarts na de behandeling gerust om advies als u niet zeker bent wat u wel en niet mag eten of drinken.


Maak een afspraak

Wilt u meer weten over het bleken van tanden of bent u benieuwd hoe we uw gebit een opfrisser kunnen geven? Onze specialist geeft u graag advies tijdens de periodieke controle. Maak een afspraak of bel ons via de onderstaande knoppen.

Wij zitten ook in de buurt van:

Amsterdam NoordAssendelftKoog aan de ZaanKrommenieLandsmeerOostzaanPoelenburg – WesterkoogWesterwatering – Westzaan – WestzijdeWijdewormerWormerWormerlandWormerveerZaandamZaandijkZaanstad

KT3 Tandartsen in Zaandam is aangesloten bij Ivoren Kruis
Tandartspraktijk KT3 in Zaandam is aangesloten bij KNMT