Tanden bleken Wormer

Tanden bleken bij KT3 tandartsenpraktijk

U kunt op slechts 15 minuten van Wormer veilig uw tanden bleken met een wit en natuurlijk resultaat: het kan dankzij de werkwijze van KT3 tandartsen. U kunt uw tanden thuis bleken onder begeleiding van onze ervaren tandartsen. We zorgen er samen voor dat u weer stralend kunt lachen. Eén van onze specialiteiten is het witter maken van tanden. Tijdens uw eerstvolgende controle-afspraak ontvangt u vrijblijvend advies van onze ervaren tandartsen in de buurt van Wormer.

  1. Natuurlijk wit resultaat
  2. Tandarts met een specialisatie in cosmetische tandheelkunde
  3. 100% veilig
Tanden na bleken

Tanden laten bleken in Zaandam

Tanden witter maken bij KT3 tandartsenpraktijk dichtbij Wormer

Het is steeds gebruikelijker om een bleekbehandeling te ondergaan om het gebit een aantal tinten witter te maken. Ook zien we steeds meer voorkomen dat sommigen ervoor kiezen om zelf aan de slag te gaan met een thuisbleekkit. Mocht u geen professionele begeleiding krijgen, raden wij dit ten zeerste af. Onderzoek toont namelijk aan dat zelf tanden bleken, zonder enige begeleiding, slechte resultaten oplevert. Ook brengt u de veiligheid van uw gebit in gevaar.

In de buurt van Wormer treft u tandartsenpraktijk KT3 die u van professionele begeleiding en advies voorziet. Voor de beste resultaten met een thuis bleekbehandeling, schakelt u KT3 in.


Tanden thuis bleken: advies en begeleiding in de tandartspraktijk

Voordat u een behandeling aangaat, stelt de tandarts de natuurlijke kleur van uw tanden vast. Ook bespreken jullie welke tint u wenst. Vooraf krijgt u te zien hoe uw tanden eruit komen te zien als u uw tanden laat bleken in Wormer.


Vervolgbehandelingen thuis

Bleekbehandelingen komen met op maat gemaakte lepels en bleekgel. Deze worden samen in combinatie gebruikt voor het ultieme resultaat. De tandarts legt u alles uit over de lepels en bleekgel. U gaat thuis zelf met deze middelen beginnen aan de behandeling. Het resultaat: een wit en natuurlijk gebit.


Kosten tanden bleken

De Kosten van tanden bleken in Wormer zijn vastgesteld door de Nederlandse Zorgautoriteit (NZa). Toch kunnen deze iets variëren, een aantal factoren kunnen invloed hebben op de kosten. Uw huidige gebitssituatie en het aantal behandelingen bepaalt voor een gedeelte hoe hoog of laag de kosten zullen uitvallen. Benieuwd naar uw mogelijkheden? Laat u adviseren door onze specialist. Door periodieke controles bij KT3 in de buurt van Wormer komt u nooit voor verrassingen te staan.


Nieuwe patiënten zijn welkom!

Tanden bleken in Wormer? Nieuwe patiënten zijn van harte welkom: bij ons komt u niet op een wachtlijst te staan!
Schrijf u in bij onze praktijk en maak kennis met uw vriendelijke en vakkundige tandarts.


Veelgestelde vragen over tanden bleken

Als ervaren tandartspraktijk met een specialisatie in cosmetische tandheelkunde komen we vaak dezelfde vragen tegen over het bleken van tanden. U vindt hier antwoord op de meestgestelde vragen over tanden bleken in Wormer. Staat uw vraag hier niet tussen? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We helpen u graag!

Ieder gebit heeft een eigen natuurlijke kleur. Gele tanden zijn dan ook zeker niet een teken van een ongezond gebit. De ene persoon heeft nu eenmaal wittere tanden dan de andere persoon. Naarmate u ouder wordt, kleuren uw tanden donkerder. Daarnaast spelen kleurstoffen in voedingsmiddelen een rol bij het verkleuren van tanden.

We raden patiënten af om zonder begeleiding zelf aan de slag te gaan met het bleken van de tanden. Hoewel dit een verleidelijke keuze is, vallen de resultaten vaak tegen en is de veiligheid niet gewaarborgd.

In de praktijk bespreekt u met de tandarts de gewenste kleur en neemt u samen het behandelproces door. Voor de bleekbehandelingen maken we speciale lepels op maat die u combineert met een professionele bleekgel. Hiermee bereiken we de beste resultaten waar u langdurig plezier van zult hebben.

Hoe uw tanden er na de bleekbehandeling(en) uit komen te zien, is afhankelijk van de basiskleur van uw gebit. Na de bleekbehandeling kan het zijn dat uw tanden na een aantal jaren weer beginnen te verkleuren. Een goede mondhygiëne is altijd belangrijk. Ook eet- en drinkgewoonten spelen een rol bij het verkleuren van uw gebit, net als roken. Eventueel kunt u de behandeling om de paar jaar herhalen om uw witte gebit te behouden.

Een bleekbehandeling onder begeleiding van de tandarts is absoluut veilig voor uw gebit. Bleken beschadigt de tanden niet. De beschermende werking van uw speeksel zorgt ervoor dat het glazuur zich herstelt. Ook het poetsen met een fluoridetandpasta draagt bij aan de bescherming van uw tanden.

Over het algemeen wordt cosmetische tandheelkunde niet vergoed door zorgverzekeraars. Een mogelijke vergoeding is echter afhankelijk van uw verzekeringsmaatschappij en het pakket waar u voor gekozen heeft. Om zeker te weten of uw behandeling vergoed wordt, raden we aan even contact op te nemen met uw verzekeraar. Zo weet u van tevoren precies waar u aan toe bent.

Tanden bleken kan vlekken op de tanden wel minder zichtbaar maken, maar bij aanslag of tandsteen is het aan te raden eerst een afspraak te maken bij de mondhygiënist. Door middel van een gebitsreiniging kan de aanslag verwijderd worden. Uiteraard kunt u er wel voor kiezen daarna uw tanden ook te laten bleken.

Om de behandeling optimaal te laten werken raden we u aan om 24 uur na de behandeling niet te roken en geen voedingsmiddelen te nuttigen die de tanden kunnen verkleuren. Denk hierbij aan:

  • Koffie en thee
  • Rode wijn
  • Cola
  • Zure vruchten en vruchtensappen

Vraag uw tandarts na de behandeling gerust om advies als u niet zeker bent wat u wel en niet mag eten of drinken.


Maak een afspraak

Wilt u meer weten over het bleken van tanden of bent u benieuwd hoe we uw gebit een opfrisser kunnen geven? Onze specialist geeft u graag advies tijdens de periodieke controle. Maak een afspraak of bel ons via de onderstaande knoppen.

Wij zitten ook in de buurt van:

Amsterdam NoordAssendelftKoog aan de ZaanKrommenieLandsmeerOostzaanPoelenburg – WesterkoogWesterwatering – Westzaan – WestzijdeWijdewormerWormerWormerlandWormerveerZaandamZaandijkZaanstad

KT3 Tandartsen in Zaandam is aangesloten bij Ivoren Kruis
Tandartspraktijk KT3 in Zaandam is aangesloten bij KNMT