Tanden bleken Westzijde

Tanden bleken bij KT3 tandartsenpraktijk

Wilt u uw tanden professioneel laten bleken op de Westzijde om een ​​stralend effect te krijgen? Dit kan nu thuis met behulp van tandartsenpraktijk KT3 onder begeleiding van een ervaren tandarts. Tanden bleken is een manier om een ​​stralende glimlach te krijgen met natuurlijk witte tanden. U hierbij helpen is onze specialiteit. Laat u tijdens uw volgende afspraak gratis adviseren door een ervaren tandarts op de Westzijde

  1. Natuurlijk wit resultaat
  2. Tandarts met een specialisatie in cosmetische tandheelkunde
  3. 100% veilig
Tanden na bleken

Tanden laten bleken in Zaandam

Tanden witter maken bij KT3 tandartsenpraktijk op de Westzijde

Steeds meer mensen kiezen voor bleken om hun tanden witter te maken. Sommige mensen kopen thuisbleeksets, maar we raden ze niet aan. Onderzoeken hebben aangetoond dat thuis bleken zonder het advies van een ervaren tandarts geen goede resultaten geeft en niet altijd veilig is voor uw tanden.

Bij Tandartspraktijk KT3 op de Westzijde geven we praktisch en deskundig advies om het beste resultaat te behalen met bleekbehandelingen aan huis.


Tanden thuis bleken: advies en begeleiding in de tandartspraktijk

Voor aanvang van de behandeling bepaalt uw tandarts de natuurlijke kleur van uw tanden en bespreekt met u de gewenste kleur. Na de behandeling informeren wij u vooraf over de kleur van uw tanden na de behandeling.


Vervolgbehandelingen thuis

U krijgt van ons een speciale lepel mee voor het thuisbleken. Gebruik deze de met professionele bleekgel. De tandarts legt u zorgvuldig voor hoe u de lepel in combinatie met de gel moet gebruiken. Start de behandeling dan thuis. Resultaat: natuurlijk glanzend witte tanden.


Kosten tanden bleken

Net als bij de algemene tandheelkundige zorg worden de kosten van het bleken van tanden ook bepaald door de Nederlandse Zorgautoriteit (NZa). Er zijn echter verschillende factoren die van invloed zijn op de kosten. De prijs van het bleken is afhankelijk van de conditie van uw tanden en het aantal keren dat u wilt bleken. Bent u geïnteresseerd in de opties? Vraag bij de periodieke controle advies aan onze specialisten van tandartspraktijk KT3 op de Westzijde. Zo komt u niet voor onvoorziene kosten te staan.


Nieuwe patiënten zijn welkom!

Tanden bleken in Westzijde? Nieuwe patiënten zijn van harte welkom: bij ons komt u niet op een wachtlijst te staan!
Schrijf u in bij onze praktijk en maak kennis met uw vriendelijke en vakkundige tandarts.


Veelgestelde vragen over tanden bleken

Als ervaren tandartspraktijk met een specialisatie in cosmetische tandheelkunde komen we vaak dezelfde vragen tegen over het bleken van tanden. U vindt hier antwoord op de meest gestelde vragen over tanden bleken in Westzijde. Staat uw vraag hier niet tussen? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We helpen u graag!

Ieder gebit heeft een eigen natuurlijke kleur. Gele tanden zijn dan ook zeker niet een teken van een ongezond gebit. De ene persoon heeft nu eenmaal wittere tanden dan de andere persoon. Naarmate u ouder wordt, kleuren uw tanden donkerder. Daarnaast spelen kleurstoffen in voedingsmiddelen een rol bij het verkleuren van tanden.

We raden patiënten af om zonder begeleiding zelf aan de slag te gaan met het bleken van de tanden. Hoewel dit een verleidelijke keuze is, vallen de resultaten vaak tegen en is de veiligheid niet gewaarborgd.

In de praktijk bespreekt u met de tandarts de gewenste kleur en neemt u samen het behandelproces door. Voor de bleekbehandelingen maken we speciale lepels op maat die u combineert met een professionele bleekgel. Hiermee bereiken we de beste resultaten waar u langdurig plezier van zult hebben.

Hoe uw tanden er na de bleekbehandeling(en) uit komen te zien, is afhankelijk van de basiskleur van uw gebit. Na de bleekbehandeling kan het zijn dat uw tanden na een aantal jaren weer beginnen te verkleuren. Een goede mondhygiëne is altijd belangrijk. Ook eet- en drinkgewoonten spelen een rol bij het verkleuren van uw gebit, net als roken. Eventueel kunt u de behandeling om de paar jaar herhalen om uw witte gebit te behouden.

Een bleekbehandeling onder begeleiding van de tandarts is absoluut veilig voor uw gebit. Bleken beschadigt de tanden niet. De beschermende werking van uw speeksel zorgt ervoor dat het glazuur zich herstelt. Ook het poetsen met een fluoridetandpasta draagt bij aan de bescherming van uw tanden.

Over het algemeen wordt cosmetische tandheelkunde niet vergoed door zorgverzekeraars. Een mogelijke vergoeding is echter afhankelijk van uw verzekeringsmaatschappij en het pakket waar u voor gekozen heeft. Om zeker te weten of uw behandeling vergoed wordt, raden we aan even contact op te nemen met uw verzekeraar. Zo weet u van tevoren precies waar u aan toe bent.

Tanden bleken kan vlekken op de tanden wel minder zichtbaar maken, maar bij aanslag of tandsteen is het aan te raden eerst een afspraak te maken bij de mondhygiënist. Door middel van een gebitsreiniging kan de aanslag verwijderd worden. Uiteraard kunt u er wel voor kiezen daarna uw tanden ook te laten bleken.

Om de behandeling optimaal te laten werken raden we u aan om 24 uur na de behandeling niet te roken en geen voedingsmiddelen te nuttigen die de tanden kunnen verkleuren. Denk hierbij aan:

  • Koffie en thee
  • Rode wijn
  • Cola
  • Zure vruchten en vruchtensappen

Vraag uw tandarts na de behandeling gerust om advies als u niet zeker bent wat u wel en niet mag eten of drinken.


Maak een afspraak

Wilt u meer weten over tanden bleken in Westzijde of bent u benieuwd hoe we uw gebit een opfrisser kunnen geven? Onze specialist geeft u graag advies tijdens de periodieke controle. Maak een afspraak of bel ons via de onderstaande knoppen.

Wij zitten ook in de buurt van:

Amsterdam NoordAssendelftKoog aan de ZaanKrommenieLandsmeerOostzaanPoelenburg – WesterkoogWesterwatering – Westzaan – WestzijdeWijdewormerWormerWormerlandWormerveerZaandamZaandijkZaanstad

KT3 Tandartsen in Zaandam is aangesloten bij Ivoren Kruis
Tandartspraktijk KT3 in Zaandam is aangesloten bij KNMT