Tanden bleken Westzaan

Tanden bleken bij KT3 tandartsenpraktijk

Op slechts 10 minuten rijden van Westzaan kunt u uw tanden professioneel laten bleken voor een natuurlijk witte uitstraling. Dankzij de werkwijze van tandartsenpraktijk KT3 onder begeleiding van onze ervaren tandarts kunt u thuis veilig uw tanden bleken. Naast het bleken van tanden is het u weer laten lachen één van onze specialiteiten. De volgende keer dat u een afspraak maakt met onze ervaren tandarts krijgt u gratis advies dichtbij Westzaan.

  1. Natuurlijk wit resultaat
  2. Tandarts met een specialisatie in cosmetische tandheelkunde
  3. 100% veilig
Tanden na bleken

Tanden laten bleken in Zaandam

Tanden witter maken bij KT3 tandartsenpraktijk dichtbij Westzaan

Het tanden bleken, waarbij uw tanden meerdere tinten witter wordt, wordt steeds populairder. Veel mensen kiezen ervoor om thuisbleeksets online te bestellen. We raden dit echter niet aan, omdat uit onderzoek is gebleken dat het thuis bleken van tanden zonder enige begeleiding over het algemeen onveilig is voor uw tanden en niet het gewenste resultaat zal opleveren.

In de KT3 Tandkliniek bij Krommenie worden de ervaring en professionaliteit van tandartsen gecombineerd met veilige thuisbleekbehandelingen om de beste resultaten te bereiken.


Tanden thuis bleken: advies en begeleiding in de tandartspraktijk

Voorafgaand aan de behandeling bepaalt de tandarts de meest natuurlijke kleur van uw tanden. U kunt de gewenste kleur met uw tandarts bespreken en u ziet hoe uw gebit eruit komt te zien.


Vervolgbehandelingen thuis

Als u besluit een bleekbehandeling te starten, krijgt u van ons een goed afgemeten lepel en de juiste bleekgel mee naar huis. De tandarts zal uitleggen hoe de lepel en gel te gebruiken. U kunt direct thuis met de behandeling beginnen. Het resultaat is natuurlijk witte tanden.


Kosten tanden bleken

De Nederlandse Zorgautoriteit (NZa) bepaalt niet alleen de kosten van normale tandheelkundige behandelingen, maar ook de kosten van het bleken van tanden in Westzaan. Er zijn echter verschillende factoren die van invloed zijn op de kosten. De prijs kan variëren afhankelijk van de conditie van uw gebit en het aantal benodigde behandelingen. Bent u geïnteresseerd in bleekbehandelingen? Plan een periodieke controle in bij tandartsenpraktijk KT3 in de buurt van Westzaan en laat u adviseren door onze ervaren tandartsen. Bij KT3 tandartsenpraktijk komt u nooit voor verrassingen te staan.


Nieuwe patiënten zijn welkom!

Tanden bleken in Westzaan? Nieuwe patiënten zijn van harte welkom: bij ons komt u niet op een wachtlijst te staan!
Schrijf u in bij onze praktijk en maak kennis met uw vriendelijke en vakkundige tandarts.


Veelgestelde vragen over tanden bleken

Als ervaren tandartspraktijk met een specialisatie in cosmetische tandheelkunde komen we vaak dezelfde vragen tegen over het bleken van tanden. U vindt hier antwoord op de meest gestelde vragen over tanden bleken in Westzaan. Staat uw vraag hier niet tussen? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We helpen u graag!

Ieder gebit heeft een eigen natuurlijke kleur. Gele tanden zijn dan ook zeker niet een teken van een ongezond gebit. De ene persoon heeft nu eenmaal wittere tanden dan de andere persoon. Naarmate u ouder wordt, kleuren uw tanden donkerder. Daarnaast spelen kleurstoffen in voedingsmiddelen een rol bij het verkleuren van tanden.

We raden patiënten af om zonder begeleiding zelf aan de slag te gaan met het bleken van de tanden. Hoewel dit een verleidelijke keuze is, vallen de resultaten vaak tegen en is de veiligheid niet gewaarborgd.

In de praktijk bespreekt u met de tandarts de gewenste kleur en neemt u samen het behandelproces door. Voor de bleekbehandelingen maken we speciale lepels op maat die u combineert met een professionele bleekgel. Hiermee bereiken we de beste resultaten waar u langdurig plezier van zult hebben.

Hoe uw tanden er na de bleekbehandeling(en) uit komen te zien, is afhankelijk van de basiskleur van uw gebit. Na de bleekbehandeling kan het zijn dat uw tanden na een aantal jaren weer beginnen te verkleuren. Een goede mondhygiëne is altijd belangrijk. Ook eet- en drinkgewoonten spelen een rol bij het verkleuren van uw gebit, net als roken. Eventueel kunt u de behandeling om de paar jaar herhalen om uw witte gebit te behouden.

Een bleekbehandeling onder begeleiding van de tandarts is absoluut veilig voor uw gebit. Bleken beschadigt de tanden niet. De beschermende werking van uw speeksel zorgt ervoor dat het glazuur zich herstelt. Ook het poetsen met een fluoridetandpasta draagt bij aan de bescherming van uw tanden.

Over het algemeen wordt cosmetische tandheelkunde niet vergoed door zorgverzekeraars. Een mogelijke vergoeding is echter afhankelijk van uw verzekeringsmaatschappij en het pakket waar u voor gekozen heeft. Om zeker te weten of uw behandeling vergoed wordt, raden we aan even contact op te nemen met uw verzekeraar. Zo weet u van tevoren precies waar u aan toe bent.

Tanden bleken kan vlekken op de tanden wel minder zichtbaar maken, maar bij aanslag of tandsteen is het aan te raden eerst een afspraak te maken bij de mondhygiënist. Door middel van een gebitsreiniging kan de aanslag verwijderd worden. Uiteraard kunt u er wel voor kiezen daarna uw tanden ook te laten bleken.

Om de behandeling optimaal te laten werken raden we u aan om 24 uur na de behandeling niet te roken en geen voedingsmiddelen te nuttigen die de tanden kunnen verkleuren. Denk hierbij aan:

  • Koffie en thee
  • Rode wijn
  • Cola
  • Zure vruchten en vruchtensappen

Vraag uw tandarts na de behandeling gerust om advies als u niet zeker bent wat u wel en niet mag eten of drinken.


Maak een afspraak

Wilt u meer weten over het tanden bleken in Westzaan of bent u benieuwd hoe we uw gebit een opfrisser kunnen geven? Onze specialist geeft u graag advies tijdens de periodieke controle. Maak een afspraak of bel ons via de onderstaande knoppen.

Wij zitten ook in de buurt van:

Amsterdam NoordAssendelftKoog aan de ZaanKrommenieLandsmeerOostzaanPoelenburg – WesterkoogWesterwatering – Westzaan – WestzijdeWijdewormerWormerWormerlandWormerveerZaandamZaandijkZaanstad

KT3 Tandartsen in Zaandam is aangesloten bij Ivoren Kruis
Tandartspraktijk KT3 in Zaandam is aangesloten bij KNMT