Tanden bleken Westerkoog

Tanden bleken bij KT3 tandartsenpraktijk

Professioneel tanden bleken op slechts 10 minuten afstand van Westerkoog. Bij KT3 tandartsenpraktijk kunt u onder begeleiding van een ervaren tandarts, thuis de tanden volledig bleken voor natuurlijke bleekresultaten. Onze specialiteit is om uw tanden wit en glanzend te maken zodat u weer vol vertrouwen kunt lachen. Maak een afspraak bij onze ervaren tandarts dichtbij Westerkoog voor gratis advies.

  1. Natuurlijk wit resultaat
  2. Tandarts met een specialisatie in cosmetische tandheelkunde
  3. 100% veilig
Tanden na bleken

Tanden laten bleken in Zaandam

Tanden witter maken bij KT3 tandartsenpraktijk dichtbij Westerkoog

Sommige mensen kiezen ervoor om thuis een bleekbehandeling aan te schaffen, dit wordt echter niet aanbevolen. Maar toch zijn er steeds meer mensen die ervoor kiezen om hun tanden thuis te bleken met behulp van de tandarts. Onderzoek heeft aangetoond dat het thuis bleken van tanden, zonder enige begeleiding, vaak niet het gewenste resultaat geeft en zelfs uw tanden kan beschadigen.

Tandartspraktijk KT3 in de buurt van Westerkoog biedt expertise in het bleken van tanden. Met de juiste richtlijnen en het juiste advies behaalt u de beste natuurlijke witte resultaten.


Tanden thuis bleken: advies en begeleiding in de tandartspraktijk

Voordat de procedure wordt gestart, zal een ervaren tandarts de natuurlijke kleur van de tanden bepalen en de gewenste kleur aan u voorleggen. De kleur van de tanden na de procedure wordt ook weergegeven.

Vervolgbehandelingen thuis

Voor de bleekprocedure ontvangt u een op maat gemaakte lepel en een speciale bleekgel. De tandarts legt uit hoe de lepel en gel samen te gebruiken zijn. Nu kunt u thuis de bleekbehandeling starten. Het gewenste resultaat is stralend witte tanden.

Kosten tanden bleken

Alle kosten voor tandheelkundige zorg, evenals de kosten voor het bleken van tanden, worden vastgesteld door de Nederlandse Zorgautoriteit (NZa). Diverse aspecten kunnen de uiteindelijke kosten beïnvloeden. De kosten van het bleken van tanden in Westerkoog zijn afhankelijk van de conditie van uw tanden en het aantal behandelingen. Bent u benieuwd naar het potentieel van uw gebit? Dan adviseren onze experts u bij een periodieke controle bij KT3 tandartsenpraktijk in de buurt van Westerkoog. Zo komt u nooit voor verassingen te staan.

Nieuwe patiënten zijn welkom!

Tanden bleken in Westerkoog? Nieuwe patiënten zijn van harte welkom: bij ons komt u niet op een wachtlijst te staan!
Schrijf u in bij onze praktijk en maak kennis met uw vriendelijke en vakkundige tandarts.


Veelgestelde vragen over tanden bleken

Als ervaren tandartspraktijk met een specialisatie in cosmetische tandheelkunde komen we vaak dezelfde vragen tegen over het bleken van tanden. U vindt hier antwoord op de veelgestelde vragen over tanden bleken in Westerkoog. Staat uw vraag hier niet tussen? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We helpen u graag!

Ieder gebit heeft een eigen natuurlijke kleur. Gele tanden zijn dan ook zeker niet een teken van een ongezond gebit. De ene persoon heeft nu eenmaal wittere tanden dan de andere persoon. Naarmate u ouder wordt, kleuren uw tanden donkerder. Daarnaast spelen kleurstoffen in voedingsmiddelen een rol bij het verkleuren van tanden.

We raden patiënten af om zonder begeleiding zelf aan de slag te gaan met het bleken van de tanden. Hoewel dit een verleidelijke keuze is, vallen de resultaten vaak tegen en is de veiligheid niet gewaarborgd.

In de praktijk bespreekt u met de tandarts de gewenste kleur en neemt u samen het behandelproces door. Voor de bleekbehandelingen maken we speciale lepels op maat die u combineert met een professionele bleekgel. Hiermee bereiken we de beste resultaten waar u langdurig plezier van zult hebben.

Hoe uw tanden er na de bleekbehandeling(en) uit komen te zien, is afhankelijk van de basiskleur van uw gebit. Na de bleekbehandeling kan het zijn dat uw tanden na een aantal jaren weer beginnen te verkleuren. Een goede mondhygiëne is altijd belangrijk. Ook eet- en drinkgewoonten spelen een rol bij het verkleuren van uw gebit, net als roken. Eventueel kunt u de behandeling om de paar jaar herhalen om uw witte gebit te behouden.

Een bleekbehandeling onder begeleiding van de tandarts is absoluut veilig voor uw gebit. Bleken beschadigt de tanden niet. De beschermende werking van uw speeksel zorgt ervoor dat het glazuur zich herstelt. Ook het poetsen met een fluoridetandpasta draagt bij aan de bescherming van uw tanden.

Over het algemeen wordt cosmetische tandheelkunde niet vergoed door zorgverzekeraars. Een mogelijke vergoeding is echter afhankelijk van uw verzekeringsmaatschappij en het pakket waar u voor gekozen heeft. Om zeker te weten of uw behandeling vergoed wordt, raden we aan even contact op te nemen met uw verzekeraar. Zo weet u van tevoren precies waar u aan toe bent.

Tanden bleken kan vlekken op de tanden wel minder zichtbaar maken, maar bij aanslag of tandsteen is het aan te raden eerst een afspraak te maken bij de mondhygiënist. Door middel van een gebitsreiniging kan de aanslag verwijderd worden. Uiteraard kunt u er wel voor kiezen daarna uw tanden ook te laten bleken.

Om de behandeling optimaal te laten werken raden we u aan om 24 uur na de behandeling niet te roken en geen voedingsmiddelen te nuttigen die de tanden kunnen verkleuren. Denk hierbij aan:

  • Koffie en thee
  • Rode wijn
  • Cola
  • Zure vruchten en vruchtensappen

Vraag uw tandarts na de behandeling gerust om advies als u niet zeker bent wat u wel en niet mag eten of drinken.


Maak een afspraak

Bent u benieuwd wat wij met uw gebit kunnen of wilt u meer weten over het bleken van uw tanden? Onze tandarts helpt u graag bij het adviseren tijdens een controle-afspraak. Bel ons of maak direct een afspraak met behulp van de onderstaande knoppen.

Wij zitten ook in de buurt van:

Amsterdam NoordAssendelftKoog aan de ZaanKrommenieLandsmeerOostzaanPoelenburg – WesterkoogWesterwatering – Westzaan – WestzijdeWijdewormerWormerWormerlandWormerveerZaandamZaandijkZaanstad

KT3 Tandartsen in Zaandam is aangesloten bij Ivoren Kruis
Tandartspraktijk KT3 in Zaandam is aangesloten bij KNMT