Tanden bleken Oostzaan

Tanden bleken bij KT3 tandartsenpraktijk

U kunt uw tanden veilig bleken op 10 minuten van Oostzaan bij KT3 tandartsenpraktijk voor natuurlijke bleekresultaten. Dit kan dankzij de methode van KT3 tandartsenpraktijk: het thuis bleken van uw tanden onder begeleiding van een ervaren tandarts. Zo krijgt u uw geweldige glimlach weer terug. Uw tanden witter maken is onze specialiteit. Krijg gratis advies bij uw volgende afspraak met een ervaren tandarts dichtbij Oostzaan.

  1. Natuurlijk wit resultaat
  2. Tandarts met een specialisatie in cosmetische tandheelkunde
  3. 100% veilig
Tanden na bleken

Tanden laten bleken in Zaandam

Tanden witter maken bij KT3 tandartsenpraktijk dichtbij Oostzaan

Steeds meer mensen kiezen voor het bleken van tanden om hun tanden witter te maken. Sommigen beginnen misschien met een thuisbleek set die u thuis kunt bestellen, maar wij raden het u niet aan. Onderzoeken hebben aangetoond dat het thuis tanden bleken zonder de nodige hulp niet effectief is en niet altijd veilig is voor uw gebit.

KT3 tandartsenpraktijk in de buurt van Oostzaan combineert deskundig advies en begeleiding bij het thuis bleken van uw tanden om het beste resultaat te behalen.


Tanden thuis bleken: advies en begeleiding in de tandartspraktijk

Voor aanvang van de behandeling zal de tandarts de natuurlijke tandkleur bepalen en de gewenste kleur samen met u bespreken. Vooraf wordt weergegeven hoe uw tanden eruit komen te zien.


Vervolgbehandelingen thuis

Er worden aangepaste lepels verstrekt voor uw bleekbehandeling thuis. Gebruik deze met de inbegrepen professionele bleekgel. Uw tandarts zal u zorgvuldig uitleggen hoe u de lepel en gel moet gebruiken. Hierna kunt u de behandeling thuis starten. Het resultaat: Natuurlijk witte tanden.


Kosten tanden bleken

Net als bij reguliere tandheelkundige zorg worden de kosten van het bleken van tanden in Oostzaan ook bepaald door de Nederlandse Zorgautoriteit (NZa). Verschillende factoren zijn echter van invloed op de kosten. De kosten van het bleken uw tanden zijn afhankelijk van de conditie van uw tanden en de hoeveelheid benodigde behandelingen. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Onze experts geven u advies tijdens uw periodieke controle bij KT3 tandartsenpraktijk in de buurt van Oostzaan. Zo komt u niet voor verrassingen te staan.


Nieuwe patiënten zijn welkom!

Tanden bleken in Oostzaan? Nieuwe patiënten zijn van harte welkom: bij ons komt u niet op een wachtlijst te staan!
Schrijf u in bij onze praktijk en maak kennis met uw vriendelijke en vakkundige tandarts.


Veelgestelde vragen over tanden bleken

Als ervaren tandartspraktijk met een specialisatie in cosmetische tandheelkunde komen we vaak dezelfde vragen tegen over het bleken van tanden. U vindt hier antwoord op de meest gestelde vragen over tanden bleken in Oostzaan. Staat uw vraag hier niet tussen? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We helpen u graag!

Ieder gebit heeft een eigen natuurlijke kleur. Gele tanden zijn dan ook zeker niet een teken van een ongezond gebit. De ene persoon heeft nu eenmaal wittere tanden dan de andere persoon. Naarmate u ouder wordt, kleuren uw tanden donkerder. Daarnaast spelen kleurstoffen in voedingsmiddelen een rol bij het verkleuren van tanden.

We raden patiënten af om zonder begeleiding zelf aan de slag te gaan met het bleken van de tanden. Hoewel dit een verleidelijke keuze is, vallen de resultaten vaak tegen en is de veiligheid niet gewaarborgd.

In de praktijk bespreekt u met de tandarts de gewenste kleur en neemt u samen het behandelproces door. Voor de bleekbehandelingen maken we speciale lepels op maat die u combineert met een professionele bleekgel. Hiermee bereiken we de beste resultaten waar u langdurig plezier van zult hebben.

Hoe uw tanden er na de bleekbehandeling(en) uit komen te zien, is afhankelijk van de basiskleur van uw gebit. Na de bleekbehandeling kan het zijn dat uw tanden na een aantal jaren weer beginnen te verkleuren. Een goede mondhygiëne is altijd belangrijk. Ook eet- en drinkgewoonten spelen een rol bij het verkleuren van uw gebit, net als roken. Eventueel kunt u de behandeling om de paar jaar herhalen om uw witte gebit te behouden.

Een bleekbehandeling onder begeleiding van de tandarts is absoluut veilig voor uw gebit. Bleken beschadigt de tanden niet. De beschermende werking van uw speeksel zorgt ervoor dat het glazuur zich herstelt. Ook het poetsen met een fluoridetandpasta draagt bij aan de bescherming van uw tanden.

Over het algemeen wordt cosmetische tandheelkunde niet vergoed door zorgverzekeraars. Een mogelijke vergoeding is echter afhankelijk van uw verzekeringsmaatschappij en het pakket waar u voor gekozen heeft. Om zeker te weten of uw behandeling vergoed wordt, raden we aan even contact op te nemen met uw verzekeraar. Zo weet u van tevoren precies waar u aan toe bent.

Tanden bleken kan vlekken op de tanden wel minder zichtbaar maken, maar bij aanslag of tandsteen is het aan te raden eerst een afspraak te maken bij de mondhygiënist. Door middel van een gebitsreiniging kan de aanslag verwijderd worden. Uiteraard kunt u er wel voor kiezen daarna uw tanden ook te laten bleken.

Om de behandeling optimaal te laten werken raden we u aan om 24 uur na de behandeling niet te roken en geen voedingsmiddelen te nuttigen die de tanden kunnen verkleuren. Denk hierbij aan:

  • Koffie en thee
  • Rode wijn
  • Cola
  • Zure vruchten en vruchtensappen

Vraag uw tandarts na de behandeling gerust om advies als u niet zeker bent wat u wel en niet mag eten of drinken.


Maak een afspraak

Meer weten over het bleken van tanden, of bent u benieuwd hoe wij uw tanden frisser kunnen maken? Onze experts adviseren u graag tijdens de periodieke controle. Maak een afspraak of gebruik de onderstaande knoppen om ons te bellen.

Wij zitten ook in de buurt van:

Amsterdam NoordAssendelftKoog aan de ZaanKrommenieLandsmeerOostzaanPoelenburg – WesterkoogWesterwatering – Westzaan – WestzijdeWijdewormerWormerWormerlandWormerveerZaandamZaandijkZaanstad

KT3 Tandartsen in Zaandam is aangesloten bij Ivoren Kruis
Tandartspraktijk KT3 in Zaandam is aangesloten bij KNMT