Tanden bleken Landsmeer

Tanden bleken bij KT3 tandartsenpraktijk

Veilig tanden bleken en natuurlijk bleekresultaat dichtbij Landsmeer: dankzij de KT3-thuisbleekbehandeling kunt u uw tanden thuis bleken onder begeleiding van onze ervaren tandarts. Wij zorgen ervoor dat u weer stralend lacht. Tanden bleken is onze specialiteit. Praat bij uw volgende bezoek gratis met onze ervaren tandarts in de buurt van Landsmeer.

  1. Natuurlijk wit resultaat
  2. Tandarts met een specialisatie in cosmetische tandheelkunde
  3. 100% veilig
Tanden na bleken

Tanden laten bleken in Zaandam

Tanden witter maken bij KT3 tandartsenpraktijk dichtbij Landsmeer

Steeds meer mensen kiezen ervoor om hun tanden te bleken, om deze witter te maken. Sommigen beginnen misschien met een bleekset voor thuis, maar wij raden u aan dat niet te doen. Studies tonen aan dat thuis bleken zonder de juiste begeleiding niet goed werkt en niet altijd veilig is voor uw tanden.

Bij KT3 tandartsenpraktijk kunt u uw tanden bleken in Landsmeer. We voeren thuisbleekbehandelingen uit voor het beste resultaat met deskundige begeleiding en advies dat in de praktijk wordt gebracht.


Tanden thuis bleken: advies en begeleiding in de tandartspraktijk

Voor aanvang van de behandeling bepaalt uw tandarts de natuurlijke kleur van uw tanden en bespreekt samen met u de gewenste kleur. Wij informeren u vooraf over de conditie van uw gebit na de behandeling.


Vervolgbehandelingen thuis

Wij bij KT3 tandartsenpraktijk maken een speciaal op maat gemaakte lepel die u mee naar huis kunt nemen. Gebruik deze met onze professionele bleekgel. Uw tandarts zal u leren hoe u de lepel en gel voorzichtig moet gebruiken. Start de behandeling dan thuis. Resultaat: natuurlijk witte tanden.


Kosten tanden bleken

De kosten van alle tandheelkundige behandelingen zijn vastgesteld door de Nederlandse Zorgautoriteit (NZa). Dit geldt ook voor het bleken van uw tanden in Landsmeer. Verschillende factoren zijn echter van invloed op de kosten. De kosten van een bleekbehandeling zijn afhankelijk van de conditie van uw gebit en het aantal benodigde behandelingen. Bent u geïnteresseerd in de mogelijkheden? Bij KT3 tandartsenpraktijk in de buurt van Landsmeer adviseren onze experts u tijdens de periodieke controle. Zo komt u niet voor onverwachtse kosten te staan.


Nieuwe patiënten zijn welkom!

Tanden bleken in Landsmeer? Nieuwe patiënten zijn van harte welkom: bij ons komt u niet op een wachtlijst te staan!
Schrijf u in bij onze praktijk en maak kennis met uw vriendelijke en vakkundige tandarts.


Veelgestelde vragen over tanden bleken

Als ervaren tandartspraktijk met een specialisatie in cosmetische tandheelkunde komen we vaak dezelfde vragen tegen over het bleken van tanden. U vindt hier antwoord op de meest gestelde vragen over tanden bleken in Landsmeer. Staat uw vraag hier niet tussen? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We helpen u graag!

Ieder gebit heeft een eigen natuurlijke kleur. Gele tanden zijn dan ook zeker niet een teken van een ongezond gebit. De ene persoon heeft nu eenmaal wittere tanden dan de andere persoon. Naarmate u ouder wordt, kleuren uw tanden donkerder. Daarnaast spelen kleurstoffen in voedingsmiddelen een rol bij het verkleuren van tanden.

We raden patiënten af om zonder begeleiding zelf aan de slag te gaan met het bleken van de tanden. Hoewel dit een verleidelijke keuze is, vallen de resultaten vaak tegen en is de veiligheid niet gewaarborgd.

In de praktijk bespreekt u met de tandarts de gewenste kleur en neemt u samen het behandelproces door. Voor de bleekbehandelingen maken we speciale lepels op maat die u combineert met een professionele bleekgel. Hiermee bereiken we de beste resultaten waar u langdurig plezier van zult hebben.

Hoe uw tanden er na de bleekbehandeling(en) uit komen te zien, is afhankelijk van de basiskleur van uw gebit. Na de bleekbehandeling kan het zijn dat uw tanden na een aantal jaren weer beginnen te verkleuren. Een goede mondhygiëne is altijd belangrijk. Ook eet- en drinkgewoonten spelen een rol bij het verkleuren van uw gebit, net als roken. Eventueel kunt u de behandeling om de paar jaar herhalen om uw witte gebit te behouden.

Een bleekbehandeling onder begeleiding van de tandarts is absoluut veilig voor uw gebit. Bleken beschadigt de tanden niet. De beschermende werking van uw speeksel zorgt ervoor dat het glazuur zich herstelt. Ook het poetsen met een fluoridetandpasta draagt bij aan de bescherming van uw tanden.

Over het algemeen wordt cosmetische tandheelkunde niet vergoed door zorgverzekeraars. Een mogelijke vergoeding is echter afhankelijk van uw verzekeringsmaatschappij en het pakket waar u voor gekozen heeft. Om zeker te weten of uw behandeling vergoed wordt, raden we aan even contact op te nemen met uw verzekeraar. Zo weet u van tevoren precies waar u aan toe bent.

Tanden bleken kan vlekken op de tanden wel minder zichtbaar maken, maar bij aanslag of tandsteen is het aan te raden eerst een afspraak te maken bij de mondhygiënist. Door middel van een gebitsreiniging kan de aanslag verwijderd worden. Uiteraard kunt u er wel voor kiezen daarna uw tanden ook te laten bleken.

Om de behandeling optimaal te laten werken raden we u aan om 24 uur na de behandeling niet te roken en geen voedingsmiddelen te nuttigen die de tanden kunnen verkleuren. Denk hierbij aan:

  • Koffie en thee
  • Rode wijn
  • Cola
  • Zure vruchten en vruchtensappen

Vraag uw tandarts na de behandeling gerust om advies als u niet zeker bent wat u wel en niet mag eten of drinken.


Maak een afspraak

Laat u gratis adviseren tijdens een periodieke controle bij KT3 tandartsenpraktijk als u benieuwd bent naar wat de mogelijkheden zijn voor uw gebit. Maak een afspraak of bel ons via de onderstaande knoppen.

Wij zitten ook in de buurt van:

Amsterdam NoordAssendelftKoog aan de ZaanKrommenieLandsmeerOostzaanPoelenburg – WesterkoogWesterwatering – Westzaan – WestzijdeWijdewormerWormerWormerlandWormerveerZaandamZaandijkZaanstad

KT3 Tandartsen in Zaandam is aangesloten bij Ivoren Kruis
Tandartspraktijk KT3 in Zaandam is aangesloten bij KNMT