Tanden bleken Koog aan de Zaan

Tanden bleken bij KT3 tandartsenpraktijk

Wilt u veilig uw tanden bleken op slechts tien minuten afstand van Koog aan de Zaan? Dat kan dankzij de methode van KT3 tandartsenpraktijk met thuis uw tanden bleken onder begeleiding van de tandarts. Wij zorgen voor een natuurlijk wit resultaat zodat u weer stralend kunt lachen. Uw tanden stralend wit maken is één van onze expertises. Tijdens uw periodieke controle ontvangt u vrijblijvend advies van onze ervaren tandarts dichtbij Koog aan de Zaan.

  1. Natuurlijk wit resultaat
  2. Tandarts met een specialisatie in cosmetische tandheelkunde
  3. 100% veilig
Tanden na bleken

Tanden laten bleken in Zaandam

Tanden witter maken bij KT3 tandartsenpraktijk dichtbij Koog aan de Zaan

Het bleken van de tanden wordt steeds populairder. Onderzoek toont aan dat thuis tanden bleken zonder de nodige begeleiding geen goede resultaten oplevert en bovendien niet altijd veilig is voor het gebit. Het bleken van uw tanden met behulp van een thuisbleekkit raden wij daarom ten strengste af.

Bij KT3 tandartsenpraktijk in de buurt van Koog aan de Zaan wordt de professionaliteit van de tandarts gecombineerd met de bleekbehandelingen voor thuis om de gewenste resultaten te bereiken.


Tanden thuis bleken: advies en begeleiding in de tandartspraktijk

Eerst wordt de natuurlijke kleur van uw tanden vastgesteld door de tandarts. Hierna bespreekt hij samen met u het gewenste resultaat. Zo kunt u vooraf zien hoe uw tanden eruit komen te zien.


Vervolgbehandelingen thuis

Om de bleekbehandeling succesvol te laten verlopen krijgt u op maat gemaakte lepels mee naar huis. Deze gebruikt u in combinatie met de daarvoor bestemde bleekgel. Hoe u de lepels en gel kunt gebruiken legt de ervaren tandarts uit. Nu kunt u aan de slag met het veilig bleken van uw tanden. Voor het beste natuurlijk witte resultaat.


Kosten tanden bleken

Benieuwd naar de kosten voor tanden bleken in Koog aan de Zaan? Alle tandheelkundige behandelingen zijn vastgesteld door de Nederlandse Zorgautoriteit (NZa). Dit geldt ook voor het bleken van uw tanden. Toch zijn er factoren als de toestand van uw gebit en het aantal nodige behandelingen dat de prijs enigszins beïnvloedt. Bent u opzoek om uw tanden te laten bleken en benieuwd naar de mogelijkheden? Maak een afspraak bij KT3 tandartsenpraktijk in de buurt van Koog aan de Zaan en laat u adviseren van onze ervaren tandarts. Op deze manier komt u nooit voor onverwachtse kosten of verassingen te staan.


Nieuwe patiënten zijn welkom!

Tanden bleken in Koog aan de Zaan? Nieuwe patiënten zijn van harte welkom: bij ons komt u niet op een wachtlijst te staan!
Schrijf u in bij onze praktijk en maak kennis met uw vriendelijke en vakkundige tandarts.


Veelgestelde vragen over tanden bleken

Als ervaren tandartspraktijk met een specialisatie in cosmetische tandheelkunde komen we vaak dezelfde vragen tegen over het bleken van tanden. U vindt hier antwoord op de meestgestelde vragen. Staat uw vraag hier niet tussen? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We helpen u graag!

Ieder gebit heeft een eigen natuurlijke kleur. Gele tanden zijn dan ook zeker niet een teken van een ongezond gebit. De ene persoon heeft nu eenmaal wittere tanden dan de andere persoon. Naarmate u ouder wordt, kleuren uw tanden donkerder. Daarnaast spelen kleurstoffen in voedingsmiddelen een rol bij het verkleuren van tanden.

We raden patiënten af om zonder begeleiding zelf aan de slag te gaan met het bleken van de tanden. Hoewel dit een verleidelijke keuze is, vallen de resultaten vaak tegen en is de veiligheid niet gewaarborgd.

In de praktijk bespreekt u met de tandarts de gewenste kleur en neemt u samen het behandelproces door. Voor de bleekbehandelingen maken we speciale lepels op maat die u combineert met een professionele bleekgel. Hiermee bereiken we de beste resultaten waar u langdurig plezier van zult hebben.

Hoe uw tanden er na de bleekbehandeling(en) uit komen te zien, is afhankelijk van de basiskleur van uw gebit. Na de bleekbehandeling kan het zijn dat uw tanden na een aantal jaren weer beginnen te verkleuren. Een goede mondhygiëne is altijd belangrijk. Ook eet- en drinkgewoonten spelen een rol bij het verkleuren van uw gebit, net als roken. Eventueel kunt u de behandeling om de paar jaar herhalen om uw witte gebit te behouden.

Een bleekbehandeling onder begeleiding van de tandarts is absoluut veilig voor uw gebit. Bleken beschadigt de tanden niet. De beschermende werking van uw speeksel zorgt ervoor dat het glazuur zich herstelt. Ook het poetsen met een fluoridetandpasta draagt bij aan de bescherming van uw tanden.

Over het algemeen wordt cosmetische tandheelkunde niet vergoed door zorgverzekeraars. Een mogelijke vergoeding is echter afhankelijk van uw verzekeringsmaatschappij en het pakket waar u voor gekozen heeft. Om zeker te weten of uw behandeling vergoed wordt, raden we aan even contact op te nemen met uw verzekeraar. Zo weet u van tevoren precies waar u aan toe bent.

Tanden bleken kan vlekken op de tanden wel minder zichtbaar maken, maar bij aanslag of tandsteen is het aan te raden eerst een afspraak te maken bij de mondhygiënist. Door middel van een gebitsreiniging kan de aanslag verwijderd worden. Uiteraard kunt u er wel voor kiezen daarna uw tanden ook te laten bleken.

Om de behandeling optimaal te laten werken raden we u aan om 24 uur na de behandeling niet te roken en geen voedingsmiddelen te nuttigen die de tanden kunnen verkleuren. Denk hierbij aan:

  • Koffie en thee
  • Rode wijn
  • Cola
  • Zure vruchten en vruchtensappen

Vraag uw tandarts na de behandeling gerust om advies als u niet zeker bent wat u wel en niet mag eten of drinken.


Maak een afspraak

Laat u gratis adviseren tijdens een periodieke controle bij KT3 tandartsenpraktijk als u benieuwd bent naar wat de mogelijkheden zijn voor uw gebit. Maak een afspraak of bel ons via de onderstaande knoppen.

Wij zitten ook in de buurt van:

Amsterdam NoordAssendelftKoog aan de ZaanKrommenieLandsmeerOostzaanPoelenburg – WesterkoogWesterwatering – Westzaan – WestzijdeWijdewormerWormerWormerlandWormerveerZaandamZaandijkZaanstad

KT3 Tandartsen in Zaandam is aangesloten bij Ivoren Kruis
Tandartspraktijk KT3 in Zaandam is aangesloten bij KNMT