Tanden bleken Assendelft

Tanden bleken bij KT3 tandartsenpraktijk

Professioneel uw tanden laten bleken op slechts twintig minuten van Assendelft: het kan dankzij de methode van tandartspraktijk KT3 met thuis bleken onder begeleiding van onze ervaren tandartsen voor een natuurlijk wit resultaat. Uw tanden weer stralend wit maken is onze expertise, zodat u weer zelfverzekerd kunt lachen. Maak een controle-afspraak en ontvang vrijblijvend advies van onze ervaren tandarts dichtbij Assendelft.

  1. Natuurlijk wit resultaat
  2. Tandarts met een specialisatie in cosmetische tandheelkunde
  3. 100% veilig
Tanden na bleken

Tanden laten bleken in Zaandam

Tanden witter maken bij KT3 tandartsenpraktijk dichtbij Assendelft

Ondanks sommigen mensen ervoor kiezen om een thuisbleekkit aan te schaffen, wat wij ten zeerste afraden, kiezen steeds meer mensen voor een bleekbehandeling bij de tandarts. Op deze manier is het mogelijk om de tanden een aantal tinten witter te maken. Uit onderzoek blijkt dat thuis tanden bleken vaak niet de gewenste resultaten oplevert en ook nog eens schade aan uw gebit kan aanbrengen.

Bij KT3 tandartsenpraktijk in de buurt van Assendelft wordt onze expertise in tanden bleken in de praktijk gebracht. Door de juiste begeleiding en advies te combineren om zo tot het beste natuurlijk witte resultaat te komen.


Tanden thuis bleken: advies en begeleiding in de tandartspraktijk

Voordat onze ervaren tandarts met de handeling begint, stelt hij de natuurlijke kleur van uw tanden vast en overlegt samen met u de gewenste tint. Ook krijgt u voorgaand de behandeling te zien welke kleur uw tanden zijn na de behandeling.


Vervolgbehandelingen thuis

Voorgaand aan de bleekbehandeling krijgt u op maat gemaakt lepels en professionele bleekgel mee naar huis. Hoe u de lepel en gel in combinatie kunt gebruiken legt de tandarts uit. nu kunt u thuis starten met de bleekbehandelingen. Met als gewenste resultaat een stralend wit gebit.


Kosten tanden bleken

Benieuwd naar de kosten voor tanden bleken in Assendelft? Alle kosten voor tandheelkundige behandelingen worden bepaald door de Nederlands Zorgautoriteit (NZa), zo ook de kosten voor het bleken van uw tanden. Er zijn verschillende facetten die invloed kunnen hebben op de uiteindelijke kosten. De staat van uw gebit en het aantal benodigde behandelingen bepalen de kosten van de bleekbehandeling.

Bent u nieuwsgierig naar wat de mogelijkheden zijn voor uw gebit? Laat u dan tijdens de periodieke controle bij KT3 in de buurt van Assendelft adviseren door onze expert. Zo komt u nooit voor verrassingen te staan.


Nieuwe patiënten zijn welkom!

Tanden bleken in Assendelft? Nieuwe patiënten zijn van harte welkom: bij ons komt u niet op een wachtlijst te staan!
Schrijf u in bij onze praktijk en maak kennis met uw vriendelijke en vakkundige tandarts.


Veelgestelde vragen over tanden bleken

Als ervaren tandartspraktijk met een specialisatie in cosmetische tandheelkunde komen we vaak dezelfde vragen tegen over het bleken van tanden. U vindt hier antwoord op de meestgestelde vragen. Staat uw vraag hier niet tussen? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We helpen u graag!

Ieder gebit heeft een eigen natuurlijke kleur. Gele tanden zijn dan ook zeker niet een teken van een ongezond gebit. De ene persoon heeft nu eenmaal wittere tanden dan de andere persoon. Naarmate u ouder wordt, kleuren uw tanden donkerder. Daarnaast spelen kleurstoffen in voedingsmiddelen een rol bij het verkleuren van tanden.

We raden patiënten af om zonder begeleiding zelf aan de slag te gaan met het bleken van de tanden. Hoewel dit een verleidelijke keuze is, vallen de resultaten vaak tegen en is de veiligheid niet gewaarborgd.

In de praktijk bespreekt u met de tandarts de gewenste kleur en neemt u samen het behandelproces door. Voor de bleekbehandelingen maken we speciale lepels op maat die u combineert met een professionele bleekgel. Hiermee bereiken we de beste resultaten waar u langdurig plezier van zult hebben.

Hoe uw tanden er na de bleekbehandeling(en) uit komen te zien, is afhankelijk van de basiskleur van uw gebit. Na de bleekbehandeling kan het zijn dat uw tanden na een aantal jaren weer beginnen te verkleuren. Een goede mondhygiëne is altijd belangrijk. Ook eet- en drinkgewoonten spelen een rol bij het verkleuren van uw gebit, net als roken. Eventueel kunt u de behandeling om de paar jaar herhalen om uw witte gebit te behouden.

Een bleekbehandeling onder begeleiding van de tandarts is absoluut veilig voor uw gebit. Bleken beschadigt de tanden niet. De beschermende werking van uw speeksel zorgt ervoor dat het glazuur zich herstelt. Ook het poetsen met een fluoridetandpasta draagt bij aan de bescherming van uw tanden.

Over het algemeen wordt cosmetische tandheelkunde niet vergoed door zorgverzekeraars. Een mogelijke vergoeding is echter afhankelijk van uw verzekeringsmaatschappij en het pakket waar u voor gekozen heeft. Om zeker te weten of uw behandeling vergoed wordt, raden we aan even contact op te nemen met uw verzekeraar. Zo weet u van tevoren precies waar u aan toe bent.

Tanden bleken kan vlekken op de tanden wel minder zichtbaar maken, maar bij aanslag of tandsteen is het aan te raden eerst een afspraak te maken bij de mondhygiënist. Door middel van een gebitsreiniging kan de aanslag verwijderd worden. Uiteraard kunt u er wel voor kiezen daarna uw tanden ook te laten bleken.

Om de behandeling optimaal te laten werken raden we u aan om 24 uur na de behandeling niet te roken en geen voedingsmiddelen te nuttigen die de tanden kunnen verkleuren. Denk hierbij aan:

  • Koffie en thee
  • Rode wijn
  • Cola
  • Zure vruchten en vruchtensappen

Vraag uw tandarts na de behandeling gerust om advies als u niet zeker bent wat u wel en niet mag eten of drinken.


Maak een afspraak

Bent u benieuwd wat wij met uw gebit kunnen of wilt u meer weten over het bleken van uw tanden? Onze tandarts helpt u graag bij het adviseren tijdens een controle-afspraak. Bel ons of maak direct een afspraak met behulp van de onderstaande knoppen om meer te weten over tanden bleken in Assendelft.

Wij zitten ook in de buurt van:

Amsterdam NoordAssendelftKoog aan de ZaanKrommenieLandsmeerOostzaanPoelenburg – WesterkoogWesterwatering – Westzaan – WestzijdeWijdewormerWormerWormerlandWormerveerZaandamZaandijkZaanstad

KT3 Tandartsen in Zaandam is aangesloten bij Ivoren Kruis
Tandartspraktijk KT3 in Zaandam is aangesloten bij KNMT