Tandarts Westzijde

Op zoek naar een goede tandarts in Westzijde? Wij zijn KT3 tandartsenpraktijk, een moderne tandarts gevestigd centraal in Zaandam bij Westzijde. Onze tandartspraktijk biedt excellente mondzorg met aandacht voor alle patiënten. Het team staat voor u klaar met nieuwe, geavanceerde apparatuur en kennis van de laatste tandheelkundige technieken


Tandartsenteam met veel ervaring in wortelkanaalbehandelingen

Overstappen tandarts Westzijde

Bent u op zoek naar een andere tandarts omdat u net verhuisd bent? KT3 tandartsenpraktijk bevindt zich in Zaandam Westzijde. U kunt bij ons terecht voor periodieke gebitscontrole, maar ook voor spoed en complexe behandelingen. Inschrijven kan online of telefonisch.

Onze klantgerichte en deskundige medewerkers maken het overstappen van tandarts voor u eenvouding. We heten u graag welkom en helpen met het veranderen van tandarts. KT3 tandartsenpraktijk heeft het beste met u voor, uw voorgangers waarderen ons met een 8.9.


Spoed tandarts Westzijde

Heeft u direct een tandarts nodig? Spoedtandarts Westzijde KT3 tandartstenpraktijk helpt u bij acute kiespijn en ongemakken. We zorgen ervoor dat u zo snel mogelijk van uw klachten af geholpen wordt zodat u weer met een glimlach naar huis kunt.

Ervaart u mondpijn, kiespijn of heeft u een ontstoken kies? Wij zijn u van dienst met professionele tandheelkundige zorg met een persoonlijke aanpak. KT3 tandartsenpraktijk bevindt zich in het centrum van Zaandam bij Westzijde.

Onze specialisaties

Tanden laten bleken in Zaandam

Tanden bleken

Veilig uw tanden bleken in Zaandam met als resultaat natuurlijke en witte tanden. U heeft na onze behandelingen weer een stralende lach. Tanden bleken en witter maken is één van onze expertises.Meer informatie »
Wortelkanaalbehandeling Westerkoog

Endodontologie

Heeft u last van hevige kiespijn, dan ligt de oorzaak vaak in het inwendige deel van het gebit. Door middel van een wortelkanaalbehandeling verwijdert de tandarts ontstoken tandweefsel, zodat de pijn verdwijnt.Meer informatie »
Implantaten Westerkookg

Kunstgebit

Heeft u geen of weinig tanden en kiezen? Of bent u toe aan een vervangende gebitsprothese? Eet, lach en praat weer zorgeloos door uw kunst- of klikgebit aan te laten metenMeer informatie »
facings tandarts westerkoog

Facings

Bij tandartspraktijk KT3 kunnen we uw gebit mooier maken met facings. Door facings te plaatsen kunnen we bijvoorbeeld ongewilde spleetjes opvullen, afgebroken hoekjes repareren, scheve tanden verbergen en verkleurde tanden weer wit maken.Meer informatie »

Kindertandarts Westzijde

KT3 tandartsenpraktijk heeft een ervaren tandarts voor kinderen in dienst. De praktijk is gelegen in Zaandam Westzijde. Het team zorgt ervoor dat uw kind zich gelijk op zijn gemak voelt. Omdat onze medewerkers en tandartsen ook gespecialiseerd zijn in angst voor de tandarts, helpen zij uw kind minder bang voor de tandarts te maken.

De tandarts voor kinderen Westzijde kan ook adviseren over voeding en schoonhouden van het kindergebit. Op een speelse manier zal uw kind betrokken worden bij de afspraak om zo te wennen. Een kind kan ook niet te vroeg beginnen met naar de tandarts te gaan.

Tandarts Westzijde

Specialisaties behandelingen tandartsenpraktijk Westzijde

Wij van KT3 Tandartsenpraktijk zijn experts op het gebied van tandheelkunde. Voor ontstoken tandvlees, het bleken van tanden of plaatsen van kronen en bruggen kunt u terecht bij ons in de buurt van Amsterdam Noord. Wortelkanaalbehandelingen, vervangen van tanden, periodieke gebitscontrole en meer behandelingen kan onze tandartspraktijk u bieden.

Ook als nieuwe patiënt bent u welkom bij onze praktijk. Wij bieden excellente mondzorg met aandacht voor uw wensen, en geven advies op maat. Ons compacte en allround team garandeert de beste zorg op elk gebied. Voor elke behandeling kunt u terecht bij onze tandartsenpraktijk bij Westzijde in de buurt.

KT3 Tandartsen in Zaandam is aangesloten bij Ivoren Kruis
Tandartspraktijk KT3 in Zaandam is aangesloten bij KNMT

Nieuwe patiënten zijn welkom!

Bij ons komt u niet op een wachtlijst te staan, alle nieuwe patiënten zijn van harte welkom! Ontmoet onze deskundige en vriendelijke tandarts en schrijf u in.