Tandarts Westzaan

Geïnteresseerd in een deskundige tandarts in Westzaan? KT3 tandartsenpraktijk bevindt zich op slechts een kwartier van Westzaan in het centrum Zaandam. Onze moderne praktijk heeft een deskundig allround team waardoor wij u excellente mondzorg kunnen bieden en u voor elke behandeling terecht kan. Het welzijn van patiënten is voor onze tandarts het belangrijkst. U kunt bij onze tandartsenpraktijk terecht voor periodieke gebitscontroles, maar ook voor complexe behandelingen en overige tandheelkunde.


Tandartsenteam met veel ervaring in wortelkanaalbehandelingen

Overstappen tandarts Westzaan

Bent u net verhuisd en op zoek naar een tandarts in Westzaan? KT3 tandartsenpraktijk is slechts vijftien minuten rijden van Westzaan. U kunt bij ons terecht voor periodieke gebitscontrole, maar ook voor spoed en complexe behandelingen. Inschrijven kan online of telefonisch, wij komen graag met u in contact.

Onze klantgerichte medewerkers helpen u graag bij het overstappen van tandarts. We heten u graag welkom bij KT3 tandartsenpraktijk. Voor nieuwe patiënten is er geen wachtlijst.


Gevallen en is er een stuk van uw tand afgebroken? Heeft u last van acute kiespijn of tandpijn? KT3 tandartsen biedt ook zorg met spoed. We helpen u zo snel mogelijk van uw klachten af te komen zodat u weer met een glimlach naar huis kunt. Ook als spoedtandarts vlakbij Westzaan hebben wij het beste met u voor.

Ontstoken kies? Of ervaart u mondpijn of kiespijn? Tandarts Oostzaan KT3 Tandartsenpraktijk biedt u professionele tandheelkundige zorg met een persoonlijke aanpak, zelfs met spoedgevallen. Op een kwartier van Westzaan vindt u KT3 tandartsenpraktijk in het centrum van Zaandam.

Onze specialisaties

Tanden laten bleken in Zaandam

Tanden bleken

Veilig uw tanden bleken in Zaandam met als resultaat natuurlijke en witte tanden. U heeft na onze behandelingen weer een stralende lach. Tanden bleken en witter maken is één van onze expertises.Meer informatie »
Wortelkanaalbehandeling Westerkoog

Endodontologie

Heeft u last van hevige kiespijn, dan ligt de oorzaak vaak in het inwendige deel van het gebit. Door middel van een wortelkanaalbehandeling verwijdert de tandarts ontstoken tandweefsel, zodat de pijn verdwijnt.Meer informatie »
Implantaten Westerkookg

Kunstgebit

Heeft u geen of weinig tanden en kiezen? Of bent u toe aan een vervangende gebitsprothese? Eet, lach en praat weer zorgeloos door uw kunst- of klikgebit aan te laten metenMeer informatie »
facings tandarts westerkoog

Facings

Bij tandartspraktijk KT3 kunnen we uw gebit mooier maken met facings. Door facings te plaatsen kunnen we bijvoorbeeld ongewilde spleetjes opvullen, afgebroken hoekjes repareren, scheve tanden verbergen en verkleurde tanden weer wit maken.Meer informatie »

Bent u op zoek naar een vakkundige tandarts in Westzaan? De betrouwbare tandarts voor kinderen is KT3 Tandartspraktijk in Zaandam. De tandarts vindt u op 15 minuten rijden vanaf Westzaan. Ons team is gespecialiseerd in angst voor de tandarts te verkleinen, en uw kind minder bang voor de tandarts te maken. De tandartsenpraktijk zorgt ervoor dat de kinderen zich gelijk op hun gemak voelen.

De kindertandarts Westzaan kan u ook adviseren over voeding en het schoonhouden van een kindergebit. U kunt niet vroeg genoeg beginnen om met uw kind naar de tandarts te gaan. Op een leuke speelse manier maakt uw kind kennis met de tandarts bij KT3 tandartsenpraktijk.

Tandarts Westzaan

Specialisaties behandelingen tandartsenpraktijk Westzaan

Onze tandartsenpraktijk heeft een team met experts op het gebied van tandheelkunde. De specialisaties zijn wortelkanaalbehandelingen, vervangen van tanden, tandvlees, en meer. U kunt vlakbij Westzaan terecht voor ontstoken tandvlees, tanden bleken of plaatsen van kronen en bruggen.

Nieuwe patiënten zijn ook welkom bij onze praktijk. De beste zorg op elk gebied wordt gegarandeerd door ons allround team. Excellente mondzorg bieden en uw welzijn staat bij ons hoog in het vaandel. Voor elke behandeling kunt u terecht bij onze tandartsenpraktijk in centrum Zaandam, vlakbij Westzaan.

KT3 Tandartsen in Zaandam is aangesloten bij Ivoren Kruis
Tandartspraktijk KT3 in Zaandam is aangesloten bij KNMT

Nieuwe patiënten zijn welkom!

Bij ons komt u niet op een wachtlijst te staan, alle nieuwe patiënten zijn van harte welkom! Ontmoet onze deskundige en vriendelijke tandarts en schrijf u in.