Tandarts Tuindorp Oostzaan

Aan het zoeken naar een goede tandarts in Tuindorp Oostzaan? KT3 tandartsenpraktijk, een moderne tandarts gevestigd in het centrum van Zaandam, ligt op maar 10 minuten afstand van Oostzaan. Wij bieden excellente mondzorg en geven veel om het belang van onze patiënten. U kunt bij onze tandartsenpraktijk terecht voor periodieke gebitscontroles, maar ook voor complexe behandelingen en overige tandheelkunde.


Tandartsenteam met veel ervaring in wortelkanaalbehandelingen

Overstappen tandarts Tuindorp Oostzaan

Bent u op zoek naar een tandarts in Tuindorp Oostzaan omdat u net verhuisd bent? KT3 tandartsenpraktijk is slechts 10 minuten rijden van Tuindorp Oostzaan. Ons ervaren team doet periodieke gebitscontrole, maar u kunt ook terecht voor spoed en complexe behandelingen. Inschrijven kan online of telefonisch, wij komen graag met u in contact.

Wij helpen u graag bij het overstappen van tandarts. Met onze klantgerichte en gemotiveerde medewerkers is het eenvoudig voor u om van tandarts te wisselen. We heten u graag welkom bij KT3 tandartsenpraktijk, er is geen wachtlijst.


Spoed tandarts Tuindorp Oostzaan

Gevallen en is er een stuk van uw tand afgebroken? Last van acute kiespijn of tandpijn? Ook als spoedtandarts staat KT3 tandartsen voor u klaar. We helpen u zo snel mogelijk van uw klachten af te komen zodat u weer met een glimlach naar huis kunt.

Ervaart u mondpijn, kiespijn of heeft u een ontstoken kies? Tandarts Tuindorp Oostzaan KT3 Tandartsenpraktijk biedt u professionele tandheelkundige zorg met een persoonlijke aanpak, zelfs met spoedgevallen. Op slechts tien minuten van Tuindorp Oostzaan bevindt zich KT3 tandartsenpraktijk in het centrum van Zaandam.

Onze specialisaties

Tanden laten bleken in Zaandam

Tanden bleken

Veilig uw tanden bleken in Zaandam met als resultaat natuurlijke en witte tanden. U heeft na onze behandelingen weer een stralende lach. Tanden bleken en witter maken is één van onze expertises.Meer informatie »
Wortelkanaalbehandeling Westerkoog

Endodontologie

Heeft u last van hevige kiespijn, dan ligt de oorzaak vaak in het inwendige deel van het gebit. Door middel van een wortelkanaalbehandeling verwijdert de tandarts ontstoken tandweefsel, zodat de pijn verdwijnt.Meer informatie »
Implantaten Westerkookg

Kunstgebit

Heeft u geen of weinig tanden en kiezen? Of bent u toe aan een vervangende gebitsprothese? Eet, lach en praat weer zorgeloos door uw kunst- of klikgebit aan te laten metenMeer informatie »
facings tandarts westerkoog

Facings

Bij tandartspraktijk KT3 kunnen we uw gebit mooier maken met facings. Door facings te plaatsen kunnen we bijvoorbeeld ongewilde spleetjes opvullen, afgebroken hoekjes repareren, scheve tanden verbergen en verkleurde tanden weer wit maken.Meer informatie »

Kindertandarts Tuindorp Oostzaan

De ideale tandarts voor kinderen is KT3 Tandartspraktijk in Zaandam. Tien minuten rijden vanaf Tuindorp Oostzaan vindt u de tandarts. Ons team is gespecialiseerd in angst voor de tandarts te verminderen, en uw kind minder bang voor de tandarts te maken. De tandartsenpraktijk zorgt ervoor dat de kinderen zich gelijk op hun gemak voelen.

De tandarts voor kinderen vlakbij Tuindorp Oostzaan adviseert ook over voeding en het schoonhouden van een kindergebit. U kunt niet vroeg genoeg beginnen met gezamenlijk met uw kind naar de tandarts te gaan. Op een leuke speelse manier maakt uw kind kennis met de tandarts.

Tandarts Oostzaan

Behandelingen en specialisaties tandartsenpraktijk Tuindorp Oostzaan

In onze tandartsenpraktijk werken enkel experts op het gebied van tandheelkunde. De tandartsen en assistenten hebben veel kennis over wortelkanaalbehandelingen, vervangen van tanden, tandvlees, en meer behandelingen. U kunt vlakbij Tuindorp Oostzaan terecht voor ontstoken tandvlees, tanden bleken of plaatsen van kronen en bruggen.

Wij heten ook graag nieuwe patiënten welkom bij onze praktijk. Ons compacte en allround team garandeert de beste zorg op elk gebied. Daardoor kunnen wij excellente mondzorg bieden waar uw welzijn voorop staat. Voor elke behandeling kunt u terecht bij onze tandartsenpraktijk bij Tuindorp Oostzaan in de buurt.

KT3 Tandartsen in Zaandam is aangesloten bij Ivoren Kruis
Tandartspraktijk KT3 in Zaandam is aangesloten bij KNMT

Nieuwe patiënten zijn welkom!

Bij ons komt u niet op een wachtlijst te staan, alle nieuwe patiënten zijn van harte welkom! Ontmoet onze deskundige en vriendelijke tandarts en schrijf u in.